Billy Bob Thornton og Angelina Jolie:

Derfor skilte Billy Bob og Jolie seg

Hollywood-stjerna letter på sløret om hvorfor ekteskapet tok slutt.

FREMDELES VENNER: 20 år skiller Angelina Jolie og eksmannen Billy Bob Thornton, men det var ikke den store aldersforskjellen som var grunnen til bruddet mellom dem. Foto: NTB Scanpix.
FREMDELES VENNER: 20 år skiller Angelina Jolie og eksmannen Billy Bob Thornton, men det var ikke den store aldersforskjellen som var grunnen til bruddet mellom dem. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har stormet rundt filmstjernene Angelina Jolie (43) og Brad Pitt (54) siden de i september 2016 annonserte at de skulle skilles.

Duoen, som da hadde vært kjærester i 11 år og gift i to, har barna Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (9) sammen.

- Jeg er veldig trist over dette, men det som betyr mest nå er at barna våre har det bra. Jeg ber vennlig om at pressen gir dem det spillerommet de trenger gjennom denne vanskelige tida, sa Brad i en pressemelding til People.com etter at Angelina hadde levert inn skilsmissepapirene.

Før Brad Pitt var «Tomb Raider»-stjerna gift med to andre skuespillere. Først med Jonny Lee Miller (45) fra 1996 til 1999, og deretter med Billy Bob Thornton (62).

Thornton og Jolie forelsket seg under innspillingen av filmen «Pushing Tin» i 1999, og giftet seg året etter. Men bare to år senere sprakk ekteskapet.

Saken fortsetter under bildet.

BITTERT BRUDD: Det er snart to år siden nyheten om bruddet mellom Brad Pitt og Angelina Jolie ble kjent. I dag kjemper de fremdeles om omsorgsretten for barna. Foto: NTB Scanpix
BITTERT BRUDD: Det er snart to år siden nyheten om bruddet mellom Brad Pitt og Angelina Jolie ble kjent. I dag kjemper de fremdeles om omsorgsretten for barna. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ville ulike ting

Nå åpner Angelinas eksmann Billy Bob seg om hvorfor det ble slutt.

- Vi hadde bare forskjellige livsstiler. Hennes livsstil er global, mens jeg har agorafobi (frykt for åpne plasser eller sosiale situasjoner med mange mennesker til stede red.anm), deler han lattermildt i en podcast, ifølge E! News.com.

- Så det er egentlig den eneste grunnen til at vi ikke er sammen fremdeles, tror jeg. Fordi vi ønsket å gå ulike veier i livet, utfyller han.

Videre har «Goliath»-stjerna, som tidligere har sagt at han ikke følte seg bra nok for Jolie, bare fine ting å si om sin ekskone.

- Jeg ser på tida vi hadde sammen som en fantastisk tid. Angie er fremdeles en venn av meg. Hun er en flott person og har gjort så mye.

- Vi hadde det utrolig gøy sammen. Mye av det som ble sagt om oss på den tida var veldig overdrevet. Det var ikke så vilt som folk skrev, deler han videre.

Saken fortsetter nedenfor.

DIREKTE: NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg og Angelina Jolie, spesialutsending for FNs høykommissær for flyktninger, holder felles pressekonferanse for å diskutere hva som kan gjøres for å forhindre seksualisert vold mot kvinner i konfliktområder. Video: NTB Scanpix Vis mer

Gift for sjette gang

62-åringen sikter blant annet til smykkene han og Jolie bar rundt halsen med hverandres blod inni.

- Smykkene var en helt enkel ting som: «Hei, la oss stikke hull i fingrene med en penn og smøre litt blod på her, og når vi er borte fra hverandre bærer vi det rundt halsen». Det var så enkelt som det. Men da pressen fikk nyss om dette så fikk de det til å høres ut som om vi bar en bøtte med blod rundt halsen, minnes han.

De siste årene har Jolie fokusert mer på å jobbe som regissør og produsent på filmer, fremfor å spille i dem.

- Filmene hun lager handler om ting som er viktige for henne. Enten de er suksessfulle eller ikke, så driver hun uansett på med det hun tror på. Og det vil jeg alltid respektere henne for, skryter Thornton om eksen.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG GIFT: Her er Billy Bob Thornton sammen med sin nåværende kone Connie Angland på premieren av TV-serien Goliath, hvor han har hovedrollen, høsten 2016. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Her er Billy Bob Thornton sammen med sin nåværende kone Connie Angland på premieren av TV-serien Goliath, hvor han har hovedrollen, høsten 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Siden 2015 har Thornton vært gift med Connie Angland (52).

«Golden Globe»-vinneren og Angland møttes i 2003, rett etter skilsmissen fra Jolie. Året etter kunne de ønske datteren Bella (13) velkommen til verden.

Connie er Billy Bobs sjette kone. I tillegg til ekteskapet med Angelina Jolie, så har han også vært gift med Melissa Lee Gatlin (1978-1980), Toni Lawrence (1986-1988), Cynda Williams (1990-1992) og Pietra Dawn Cherniak (1993-1997).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer