«Inger in Dubai»:

Derfor skjermer hun plutselig dattera

Inger Houghton delte flere bilder av dattera. Nå avslører hun hvorfor hun sluttet.

ENDRET MENING: Inger Houghton deler mye fra hverdagen. Den siste tida har hun imidlertid gjort noen endringer. Foto: Privat
ENDRET MENING: Inger Houghton deler mye fra hverdagen. Den siste tida har hun imidlertid gjort noen endringer. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I løpet av de siste ni åra har flere tusen følgere kunnet følge Inger Houghton (35), kanskje best kjent under Instagram-navnet «Inger in Dubai», og hennes liv i nettopp Dubai.

Sammen med ektemannen Ian har trening vært en stor del av hverdagen deres i sosiale medier, men også andre deler av privatlivet har blitt dokumentert for følgerne, som da de fikk dattera Kaia sammen for fire og et halvt år siden.

De siste åra har man fått se flere bilder av den lille jenta, men plutselig sa det stopp.

Går man gjennom Ingers Instagram-profil i dag, har ikke datteras ansikt blitt vist i sosiale medier siden begynnelsen av januar. Når Dagbladet nå spør influenseren om hvorfor, forteller hun at valget ble tatt på bakgrunn av mye fokus på det negative ved å dele barn i sosiale medier, noe som gjorde at hun bestemte seg for å endre sin egen framgangsmåte.

- For å være helt ærlig så var jeg ikke helt klar over hvor invaderende det er, eller at jeg faktisk lager en identitet for dattera mi på nett uten at jeg egentlig har fått lov til det av henne.

- Blir ikke det samme

35-åringen forteller at hun aldri har delt noe som setter Kaia i dårlig lys, som viser henne i upassende bekledning eller i en posisjon som lett kan misforstås. Likevel påpeker hun at det er noe med nettopp det at det ikke er hennes valg å ta, når det gjelder hvilke bilder som deles.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer