Tyra Banks:

Derfor skjulte hun alltid bakenden

Også den tidligere toppmodellen Tyra Banks har sine usikkerheter.

SIGNATUR: Tyra Banks skjulte som regel alltid bakenden da hun gikk på catwalken for Victoria's Secrets undertøysvisning. Nå forklarer hun den noe overraskende årsaken. Foto: NTB Scanpix
SIGNATUR: Tyra Banks skjulte som regel alltid bakenden da hun gikk på catwalken for Victoria's Secrets undertøysvisning. Nå forklarer hun den noe overraskende årsaken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tyra Banks (45) er en av verdens mest kjente modeller, og hun var i en årrekke å se på catwalken under Victoria's Secrets verdenskjente undertøysvisning.

Men selv med et ytre som gjorde henne til en av verdens mest ettertraktede modeller, har Banks sine usikkerheter. I boka «Perfekt er kjedelig» fra 2018, valgte 45-åringen å fortelle at hun tidlig i karrieren valgte å operere nesa av kosmetiske årsaker.

I et nytt intervju med modellen Catriona Gray (25) for V Magazine, avslører hun også nå den noe overraskende årsaken til at hun alltid bar et slep på catwalken under moteshowet til Victoria's Secret - som hun deltok i gjennom hele åtte år.

Skjulte seg

I intervjuet diskuterer de to modellene «hemmelige» skjønnhetstips. Da kommer det blant annet fram at flere modeller sprayer seg med hårspray for å unngå at det «disser» i huden. I den sammenheng forteller den mangeårige «America's Next Top Model»- programlederen om sine usikkerheter rundt egen kropp.

Banks avslører nemlig at hun fikk tillatelse til å bære slep som dekket bakenden på alle undertøy-showene, fordi hun var så flau over cellulitter, også kjent som appelsinhud, på rumpa og lårene.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer