Joakim Kleven:

Derfor slutter han i «Bloggerne»

Joakim Kleven takker for seg etter tre sesonger.

NYTT STEG: Joakim Kleven føler han har delt det han ønsker å dele, og vil nå satse mer på filmskaper-karrieren. Foto: Espen Solli / TV 2
NYTT STEG: Joakim Kleven føler han har delt det han ønsker å dele, og vil nå satse mer på filmskaper-karrieren. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Til høsten er det klart for en ny sesong av «Bloggerne», og fredag presenterte TV 2 hvilke fjes som skal dele av sine liv i den kommende sesongen.

Da ble det klart at Alexandra Joner (31) er årets nykommer, mens Linnéa Myhre (31) og Joakim Kleven (28) er ferdige i serien.

Sistnevnte fikk man blant annet se transformert til sitt drag-alter ego «Pia Pornstar» i forrige sesong. Tre sesonger ble det totalt på influenseren.

Vil ikke dele alt

For tilhengere av serien var han allerede et kjent fjes, da han hadde dukket opp i flere tidligere episoder sammen med blant andre venninnene Sofie Steen Isachsen (26) og Anniken Jørgensen (25).

- Jeg kommer for alltid til å elske «Bloggerne». Salto Film som produserer serien er de fineste folka i verden, og jeg er så evig takknemlig for at jeg har så mange minner dokumentert på film. Altså, for noen sjuke år det har vært, forteller han til Dagbladet.

Han forteller at han er godt fornøyd med å ha fått deltatt så mye i serien, og at han nå tenkte det var på tide å gi seg.

- Jeg har seriøst elsket hvert eneste minutt av det, og føler jeg har fått vist godt hvem jeg er som person, og ikke minst de fantastiske menneskene jeg har rundt meg. I det siste har jeg nok følt at jeg ikke vil dele alt ved meg selv. Hadde jeg fortsatt i «Bloggerne» hadde jeg nok følt at jeg hadde måttet resirkulert meg selv, for man kommer til et punkt der man føler man har delt det man vil dele, sier han, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer