Meghan Markle

Derfor snakker hun ut

Meghan Markle tar bladet fra munnen om situasjonen i USA.

RØRT: Hertuginne Meghan snakket om George Floyds dødsfall og de siste hendelsene i USA da hun talte til avgangselever på sin tidligere skole. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter at den 46 år gamle afroamerikaneren George Floyd mistet livet etter politivold forrige uke, har en enorm bevegelse i kampen mot rasisme vokst fram.

Flere av verdens største stjerner har delt sine meninger, og nå gjør også hertuginne Meghan Markle (38) det. Flere utenlandske medier, deriblant Sky News, skriver at hertuginnen delte flere ord med studentene ved sin gamle skole, Immaculate Heart High, i Los Angeles.

- George Floyds liv var viktig. Breonna Taylors liv var viktig. Philando Castiles liv var viktig. Tamir Rices liv var viktig, sier Meghan i videoen, samtidig som hun påpeker at det er flere navn som ikke er kjent.

- Som vi har sett den siste uka er det som skjer i landet vårt, og i staten vår og i hvert hjem i Los Angeles fullstendig tragisk, sier hun innledningsvis.

Minneverdige ord

Meghan innrømmer at hun var usikker og nervøs på hva hun skulle si og hvor hun skulle starte, men forteller at hun innså at den eneste feilen man kan gjøre er å ikke si noe som helst.

Hertuginnen benyttet også anledningen til å beklage overfor de unge som må vokse opp i verden hvor rasisme fremdeles eksisterer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer