Justin Bieber:

Derfor sover han i trykkammer

- Kommer til å tenke at han er gal.

TRYKKAMMER: I sin nye dokumentarserie avslører Justin Bieber metoder han benytter seg av mot angst. Foto: NTB Scanpix
TRYKKAMMER: I sin nye dokumentarserie avslører Justin Bieber metoder han benytter seg av mot angst. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nylig ble det kjent at Justin Bieber (25) har hatt en svært trøblete rusfortid, og at det på et tidspunkt ble så alvorlig at livet hans sto i fare.

Dette kom fram i hans nye dokumentarserie, «Justin Bieber: Seasons», der det også blir kjent at sangeren er en flittig bruker av et stort, oppblåsbart trykkammer for å håndtere angsten han sliter med.

- Jeg har virkelig kjempet med angst. Man får mer luft til hjernen, så det minsker stressnivåene. Det er ganske kult, sier sangstjerna.

Bærbart trykkammer

Bieber hevder ifølge Hollywood Life at han blant annet sover i et trykkammer dersom han kjenner at han trenger det, og i episoden sier sangerens kone, Hailey Bieber (23), at de har flere bærbare trykkamre.

På den måten kan «Yummy»-sangeren benytte seg av kammeret, som er oppblåsbart, uansett om han er hjemme eller et helt annet sted.

- Folk kommer til å tenke at han er gal. Folk kommer til å si «Hva er det for en maskin? Det er noe dritt rike mennesker bruker», sier 23-åringen.

Flere ulike tilstander kan behandles med det som på fagspråket kalles en hyperbar oksygenbehandling, ifølge Oslo universitetssykehus. Det er kombinasjonen av trykk og oksygen som gjør at oksygenet blir tatt opp i blodbanen og transportert rundt til kroppen i en større grad enn vanlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer