«Farmen kjendis»:

Derfor sover han gulvet

- Er ikke så snobbete som det mange kanskje tror.

SOVNET PÅ GULVET: Christopher Mørch Husby røper årsaken bak gulvsovingen på gården. Foto: Espen Solli/TV 2
SOVNET PÅ GULVET: Christopher Mørch Husby røper årsaken bak gulvsovingen på gården. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert

«Farmen kjendis» har nylig sparket i gang en splitter ny sesong, og selv om deltakerne bare er inne i sin andre uke av gårdseventyret, har seerne likevel fått være vitne til en rekke oppsiktsvekkende øyeblikk.

Det tok ikke lang tid før flere av deltakerne på Steinsjøen gård kom på kant med hverandre, deriblant storbonde og kleskonge Ørnulf Høyer (60) og NRK-profil Lina Adampour (36), som havnet i tottene på hverandre etter svært kort tid.

Årsaken til krangelen skal være at sistnevnte anklaget Høyer for å komme med rasistiske slengbemerkninger til henne.

Hun valgte så å trekke seg, og onsdagens førstekjempevalg ble dermed snudd helt på hodet.

TV-profil Aleksander Sæterstøl (27) var den som måtte bite i det sure eplet, og søndag valgte han komiker og influenser Espen PA Lervaag (45) til kamp, som til slutt måtte pakke snippveska og forlate gården.

KASTER KLÆRNE: De andre deltakerne reagerer når Ørnulf Høyer kaster klærne for en vask i nærheten av dem på «Farmen kjendis». Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Klipp & Manus: Klaus Fjellro. Vis mer

Detalj vekker oppsikt

Selv om årets sesong allerede har rukket å skape diskusjoner, er det også enkelte som har bemerket en litt snodig detalj fra årets opphold.

Flere seere stiller nemlig spørsmål ved hvorfor kjendisstylist Christopher Mørch Husby (34) velger å sove på gulvet under deltakelsen.

IKKE SNOBB: Christopher Mørch Husby omfavner gårdsoppholdet. Foto: Espen Solli
IKKE SNOBB: Christopher Mørch Husby omfavner gårdsoppholdet. Foto: Espen Solli Vis mer

Til Dagbladet kan Husby fortelle at dette heldigvis bare var en midlertidig og hyggelig affære, og påpeker at han på ingen måte var tvunget til å benytte gulvet som sitt sovested.

- Jeg fikk litt «storbondeloft-skrekken» etter den første uka. Det var så mye styr på gården da, og jeg flyttet dermed ned til de andre med en gang og ble bare værende der. Det skal også sies at jeg også hadde veldig lyst til å sove med Marco (gårdshunden, journ.anm.), som sov på gulvet den første uka. Verre enn det er det faktisk ikke, forteller kjendisstylisten lattermildt.

Videre forteller Mørch Husby at han slapp å ligge på gulvet veldig lenge, ettersom to av forpakterne måtte reise hjem allerede første uka.

Dermed åpnet det opp for at det også var plass til Husby og Marco i sengene på soverommet.

SNAKKER IKKE: Lina Adampour valgte å trekke seg fra «Farmen Kjendis» etter kommentarer og vitser fra Ørnulf Høyer. I søndagens episode må storbonden svare for seg. Video: Rød Løper/ TV 2 Vis mer

- Jeg fikk egentlig litt leirskolefølelse av å ligge på gulvet sammen med ham, jeg. Vi fikk jo også presset ganske mange inn på et lite soverom og jeg synes egentlig bare det var utrolig hyggelig. Jeg tror nok mange blir overrasket over at jeg slett ikke er så snobbete som det mange gjerne har inntrykk av.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer