Linn Wiik:

Derfor spydde TV 2-Linn på direkten

- Det var ikke helt sånn jeg hadde tenkt å avsløre denne nyheten, men sånn er livet.

GRAVID: Programleder Linn Wiik avslørte i kveld at hun er gravid. Det skjedde derimot ikke slik hun hadde håpet på. Foto: TV 2
GRAVID: Programleder Linn Wiik avslørte i kveld at hun er gravid. Det skjedde derimot ikke slik hun hadde håpet på. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagens sending av «God sommer Norge» på Aker Brygge ble av den overraskende sorten, både for tv-seerne og for programleder Linn Wiik.

Midt i et intervju med Vegard Harm (22) og treningsblogger Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (29), blir nemlig programlederen brått kvalm, hvorpå hun praktisk talt spytter ut at hun er gravid.

Mens Vegard Harm snakker om VGTV-serien «Vegard X Funkygine», kan man se Wiik tar seg noen slurker fra vannglasset, før hun spretter opp av stolen og spyr.

- Jeg er gravid

Hun blir lett forfjamset, før følgende faller ut av henne:

- Unnskyld, beklager. Jeg bare ble så kvalm. Jeg er ... Jeg er gravid.

Wiik går ut av studio, og intervjuet fortsetter som planlagt, med en programleder mindre. Etter en liten pustepause kommer Wiik tilbake:

- Det var ikke helt sånn jeg hadde tenkt til å avsløre denne nyheten, men sånn er livet, sier hun lattermildt.

- Følte meg uggen

Til Dagbladet kan Wiik fortelle at hun som gravid ikke har helt kontroll på kroppen, og at kunngjøringen ikke var planlagt. Hun tar det likevel med et smil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer