Derfor synes Thomas Numme at dette var dårlig gjort

Måtte ligge oppå bikinikledt Triana Iglesias.

(Dagbladet): For noen uker siden sparket Thomas Numme og Harald Rønneberg igang enda en sesong av tv-suksessen «Senkveld».

Dermed var det også premiere på «Senkveld-duellen Europa» der de to duellerer mot andre kjendiser i ulike øvelser. I premieresendingen kunne duoen juble over seier mot Halvdan Sivertsen og Jan Eggum i sekkepipespilling.

I kveldens episode er det glamourmodell og «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias og popartist Alexandra Joner som skal i ilden.

De duellerer nemlig mot Thomas og Harald i å gjenskape en scene fra musikalfilmen «Mamma Mia!» på en gresk strand.

- Tar det med meg i grava Det innebærer altså lite klær, synging og intime scener.

- Det var det pinligste jeg gjorde i «Senkveld-duellen Europa», forteller Thomas til Dagbladet.

- Det er et av mine desidert beste øyeblikk, som jeg tar med meg i grava, da Thomas måtte legge seg oppå Triana Iglesias da vi forsøkte å gjenskape «Mamma Mia!»-scenen, sier makker Harald og ler.

- Det er dårlig gjort å legge sånt rett etter sommeren. Da har man jo kost seg så lenge, mener Thomas.

- Ikke «hunks» Innspillingen ble stadig avbrutt av latteranfall, og Thomas forteller at det ikke var bare enkelt å etterlikne den romantiske musikalscena.

- For det første måtte vi snakke på engelsk, synge yndig og så legge seg oppå flotte jenter - med den kroppen man har, og som om det er det mest naturlige i hele verden.

MINNEVERDIG ØYEBLIKK: Det ble mye latter da Thomas og Harald forsøkte å gjenskape en «Mamma Mia!»-scene med Triana Iglesias og Alexandra Joner. Video: TV 2 Vis mer

- Ja, også skal man liksom være «hunks». Og helt ærlig; «hunks» er vi jo ikke, selv om mange kanskje mener at «Senkveld» er basert på vår «sex appeal». Det mener ikke vi, supplerer Harald.

Nå frykter gutta, som forteller at de hverken har snakket med Iglesias eller Joner etter at innspillingen fant sted, at jentene er blitt kraftig traumatisert av duellen.

- De tok nok med seg noen mentale skader hjem, og har nok gått i terapi, spøker de.

Se hele duellen i «Senkveld» på TV 2 i kveld klokka 22.15.

FRYKTER FOR JENTENES HELSE: «Senkveld»-dueoen frykter at de to jentene kanskje har måttet gå i terapi etter duellen. Video: TV 2 Vis mer