Martine Lunde:

Derfor tør hun ikke bo hjemme lenger

- Det har satt en skikkelig støkk i meg.

HAR FLYTTET TIL TANTA: Blogger og tv-profil Martine Lunde hevder hun ikke kan bo i sin egen leilighet lenger på grunn av fremmede mennesker som oppsøker henne. Foto: TV 2
HAR FLYTTET TIL TANTA: Blogger og tv-profil Martine Lunde hevder hun ikke kan bo i sin egen leilighet lenger på grunn av fremmede mennesker som oppsøker henne. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har vært flere tilfeller av kjendiser som har opplevd å bli «stalket» av fremmede mennesker. Her til lands har blant andre den tidligere modellen Vendela Kirsebom (53) fortalt åpent om flere ubehagelige hendelser med en såkalt «stalker».

Det hele førte til at Kirsebom anmeldte vedkommende, og endte med at mannen ble ilagt besøksforbud.

Det er imidlertid ikke bare Kirsebom som har opplevd dette. For influenser og blogger Martine Lunde (24) har det blitt så ille at hun ikke lenger tør å bo hjemme i leiligheten sin.

Det avslører hun i en video på sin egen Youtube-kanal.

- Kjempeubehagelig

I videoen hevder Lunde at hun svært ofte opplever at folk banker på døra hennes, og at det hender at det blir banket på døra seint på kvelden i en vanlig ukedag.

- Jeg synes det er kjempeubehagelig at jeg ikke vet hvem som står på den andre siden av døra, for jeg åpner jo ikke. Så jeg har flytta hjem til tanta mi, forteller Lunde og legger til at hun har bodd hos tanta si i om lag to uker.

24-åringen påpeker at hun aller helst skulle ønske at hun kunne bo hjemme, men på grunn av at hun tidligere har opplevd det hun beskriver som «skumle episoder», tør hun ikke lenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer