«Kjendis-Farmen»

Derfor trakk hun seg fra «Kjendis-Farmen»

Friluftsbloggeren Tonje Blomseth (22) fikk nok etter en knapp uke.

VILLE HJEM: Friluftsbloggeren Tonje Blomseth valgte å trekke seg fra «Kjendis-Farmen» mandag kveld. Foto: Alex Iversen / TV 2
VILLE HJEM: Friluftsbloggeren Tonje Blomseth valgte å trekke seg fra «Kjendis-Farmen» mandag kveld. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg var usikker fra starten, men ville gi det et forsøk. Det gikk ikke mange dagene før jeg skjønte at dette ikke var noe for meg, forteller Tonje Blomseth (22) til Dagbladet.

En skulle kanskje ikke tro at den unge friluftsbloggeren, som lever av å måle krefter med naturen, ville være blant de første som forlot gårdslivet på «Kjendis-Farmen».

Men etter en knapp uke på idylliske Storøy gård utenfor Bamble i Telemark hadde 22-åringen rett og slett fått nok.

- Klikke i vinkel

- Det ble litt for mange mennesker på en gang. Jeg er vant til å være mye alene, og fungerer ikke spesielt godt når jeg i tillegg er «innesperret» på et så lite sted. Ikke et vondt ord om deltakere eller crew - det handlet rett og slett om at jeg holdt på å klikke i vinkel, forteller hun, og legger til:

- Dette handlet overhodet ikke om at jeg har sosial angst eller ikke trives blant folk, men at jeg ikke ville bruke mer tid og energi på noe jeg ikke ønsket å fullføre.

Blomseth, som tidligere har vært å se i TV 2s «Bloggerne» og dokumentarprogrammet «Eventyrjenter» på NRK, understreker at hun advarte produksjonen på forhånd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer