<strong>FERDIGE PÅ TV:</strong> Bare denne uka har Tonje Blomseth (t.v.) og Aylar Lie trukket seg fra «Farmen Kjendis» på TV 2. Det samme har «Anno»-deltaker Stian Tusse Tønnessen gjort. Foto: TV 2 / NRK
FERDIGE PÅ TV: Bare denne uka har Tonje Blomseth (t.v.) og Aylar Lie trukket seg fra «Farmen Kjendis» på TV 2. Det samme har «Anno»-deltaker Stian Tusse Tønnessen gjort. Foto: TV 2 / NRK Vis mer

Derfor trekker de seg fra reality-tv

Konflikter, personlige tap og følelsen av å være innesperret. Livet som reality-deltaker er krevende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mye av poenget med å delta i en reality-konkurranse, er å komme lengst mulig og i siste instans gå seirende ut av tv-konseptet.

Innimellom trekker imidlertid deltakere seg frivillig før de ryker ut i kamp mot andre.

Bare denne uka har det vært tre eksempler på reality-deltakere som ønsker å forlate konkurransen de har gått inn i. Mandag trakk både Aylar Lie (32) og Tonje Blomseth (22) fra «Farmen Kjendis» på TV 2, og onsdag valgte Stian Tusse Tønnessen (26) å forlate «Anno» på NRK.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer