«Hver gang vi møtes»

Derfor uteble han

Lørdag kveld kunne det norske folk følge sju norske artister i «Hver gang vi møtes». Men én uteble.

UTEBLE: Stig Brenner er også deltaker i årets sesong av «Hver gang vi møtes». Foto: Gitte Johannessen / NTB
UTEBLE: Stig Brenner er også deltaker i årets sesong av «Hver gang vi møtes». Foto: Gitte Johannessen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen ble «Hver gang vi møtes» sparket igang, og nye artister er med det klare for å levere sang, tårer og gode samtaler i ukene som kommer.

Rundt bordet på Kjerringøy i Nordland kunne det norske folk lørdag kveld se henholdsvis Øystein Greni (47), Myra (27), Maj Britt Andersen (65), Anna of the North (32), Jarle Bernhoft (45), Arif (35) og TIX (28) samles rundt et bord for å hylle sistnevnte.

Men én artist var ikke til stede denne kvelden.

Kommer seinere

Da årets programdeltakere ble presentert, var nemlig også Stig Brenner (31), tidligere kjent som Unge Ferrari, ventet å delta.

Han var imidlertid ikke å se i sesongens første program - og kommer heller ikke til å bli sett på noen episoder. Ifølge TV 2 dukker han ikke opp før i episode fem.

Spillejobber og studioinnspillinger skal nemlig ha krasjet med innspillingen.

– Vi har i alle år vært fleksible for å få med et bredt spekter av artister, og det er heller ikke første gang at enkelte artister ikke er med under alle opptakene, opplyser TV 2s programredaktør Kathrine Haldorsen til kanalen.

NORSK TOLKNING: Slik reagerer artistene når TIX tolker "Girl in Oslo" av Bigbang. «Hver gang vi møtes» har premiere på TV 2 lørdag 1. januar kl. 20.00. Musikk/tekst: Øystein Greni. Vis mer

Hun legger til at selv om Brenner kommer inn seint, vil han bli hyllet i likhet med alle de andre artistene.

Tok til tårene

Første episode av «Hver gang vi møtes» kom i kjent stil - det ble både tårer og gode samtaler. Artisten TIX, eller Andreas Haukeland som han egentlig heter, var først ut til å bli hyllet.

Da Dagbladet møtte artisten før innspilling i Nordland, kunne artisten røpe at han egentlig ikke skulle si ja til å bli med i programmet.

- Jeg sa egentlig nei fordi jeg orket ikke, men så gikk jeg et par runder med meg selv og jeg følte at jeg satt inne med viktige ting som jeg ikke har fått fortalt, sa han, og fortsatte:

- Jeg vil ikke være med i «Hver gang vi møtes» om fem år og snakke om tiden som var, jeg vil snakke om det nå som det skjer, sa han.

Han har lagt bak seg et par suksessfulle år. I 2020 ble han kåret til årets Spellemann, og etter seieren i Melodi Grand Prix i fjor, reiste han til Rotterdam for å representere Norge i Eurovision Song Contest.

Der endte han på en 18. plass, men fikk Europas oppmerksomhet for sin åpenhet om psykisk helse og Tourettes syndrom.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer