Emma Tallulah Behn:

Derfor uteble hun fra bildet

Prinsesse Märtha Louises yngste datter, Emma Tallulah Behn, glimret med sitt fravær da kongehuset delte privat bilde i helga.

SOMMERHILSEN: Kongehuset delte dette bildet i helga - som en sommerhilsen fra kongefamilien. Prinsesse Märtha Louises yngste datter, Emma Tallulah, glimret imidlertid med sitt fravær - og det var det en helt spesiell grunn til. Foto: Det kongelige hoff / NTB Scanpix
SOMMERHILSEN: Kongehuset delte dette bildet i helga - som en sommerhilsen fra kongefamilien. Prinsesse Märtha Louises yngste datter, Emma Tallulah, glimret imidlertid med sitt fravær - og det var det en helt spesiell grunn til. Foto: Det kongelige hoff / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I helga delte kongehuset et sommerlig familiebilde av kongefamilien med det norske folk. Bildet var etter alle solemerker tatt på kongeparets sommersted Mågerø på Tjøme - og på bildet smiler en nesten fulltallig kongefamilie til kameraet.

Til stede var kongeparet og hele kronprinsfamilien, men mange bet seg kanskje merke i at prinsesse Märtha Louises (48) yngste datter, Emma Tallulah Behn (11), glimret med sitt fravær.

Hun er nemlig det eneste av kong Harald (83) og dronning Sonjas (83) barnebarn som ikke er å se på bildet - men det er det en helt spesiell grunn til.

Prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, bekrefter overfor Billedbladet at 11-åringen deltok på et ridestevne i Sandnes da bildet ble tatt, og at hun følgelig ikke fikk vært til stede under fotograferingen.

UTSTILLING: Prinsesse Märtha Louise og døtrene Emma Tallulah Behn Leah Isadora Behn og Maud Angelica Behn under presentasjon av utstilling med Ari Behns verker på Galleri Varden på Jeløya. Maud Angelica snakker om sin avdøde far. Video: NTB Scanpix Vis mer

Ridestevne

Märtha Louise - som selv har markert seg som en dyktig rytter opp gjennom åra - delte søndag et innlegg på Instagram om Emma Tallulahs ridestevne. Da la hun ikke skjul på at hun var svært stolt over datteras prestasjoner på hesteryggen.

På Instagram avslører prinsessa også at yngstedattera stakk av med seieren i helgas ridekonkurranse.

- Min lille engel vant sin første Mini Prix i dag, med den flotteste Lyncott Fancy Pants (hesten, journ.anm.). Sammen er de uslåelige. Dedikasjonen denne lille sjelen har for hestene sine er så rørende. Jeg er så stolt av deg, kjære Emma, skriver 48-åringen stolt i innlegget, som også består av flere bilder og videosnutter av 11-åringen i aksjon.

GAMLE GLIMT: 31. august 2019 er det HKH prinsesse Ingrid Alexandra sin tur til å konfirmeres. Bilder: NTB Scanpix. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Takk til alle som har støttet oss under denne reisen med hestene. De sier at «it takes a village to win». Din ridefamilie støtter deg, kjære. Takk til alle som har hjulpet oss, skriver Märtha Louise.

I kommentarfeltet under prinsessas innlegg har det strømmet inn med hyggelige kommentarer, blant annet fra Märtha Louises kjæreste, Durek Verrett (45).

- Jeg hopper i taket av glede over seieren din, skriver han blant annet.

Også tidligere «Senkveld»-programleder Harald Rønneberg (46) har latt seg imponere av 11-åringens innsats på hesteryggen.

- Så kult! Bra jobba av Emma, skriver Rønneberg.

Märtha Louise har selv hatt en livslang kjærlighet til hest og riding, og har også konkurrert som profesjonell rytter. I dag driver hun YouTube-kanalen Hest360, som blant annet arrangerer konkurranser og lager videoer om hester.

17. MAI: Dronning Sonja har et spesifikt krav til kjendisdattera som er kokkelærling på Kongsgaarden. Video: TV2 Vis mer

Delte privat bilde

Emma Tallulah Behns ridestevne førte som nevnt til at hun gikk glipp av familiefotograferingen på Tjøme i helga. Heller ikke kronprinsesse Mette-Marits (46) eldste sønn, Marius Borg Høiby (23), var å se på bildet.

På bildet satt kongefamilien samlet rundt et langbord utendørs, og på den ene bordenden sto dronninga med utslåtte armer.

Til stede var også kong Harald, kronprinsparet og barna Ingrid Alexandra (16) og prins Sverre Magnus (14), samt prinsesse Märtha Louise og døtrene Maud Angelica (17) og Leah Isadora (15).

ALDRI SKJEDD FØR: Kongeparet står som regel timesvis på Slottsbalkongen og vinker til folket. I år ble dagen annerledes. Video: NRK / TV 2. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kongeparet pleier å tilbringe store deler av sommerferien på Tjøme - noe som også er tilfelle i år. Her pleier dronning Sonja dessuten å feire bursdagen sin, den 4. juli.

Sommerstedet ligger på en odde på Tjøme, sør for Tønsberg. Ifølge Kongehusets nettsider ble kongeparets private sommersted for første gang tatt i bruk i 1993, og består av flere bygninger.

- Her har hun samlet familie og venner til selskap rundt det flotte utendørsbassenget år etter år, fortalte Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle nylig til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer