Emma Tallulah Behn:

Derfor uteble hun fra bildet

Prinsesse Märtha Louises yngste datter, Emma Tallulah Behn, glimret med sitt fravær da kongehuset delte privat bilde i helga.

SOMMERHILSEN: Kongehuset delte dette bildet i helga - som en sommerhilsen fra kongefamilien. Prinsesse Märtha Louises yngste datter, Emma Tallulah, glimret imidlertid med sitt fravær - og det var det en helt spesiell grunn til. Foto: Det kongelige hoff / NTB Scanpix
SOMMERHILSEN: Kongehuset delte dette bildet i helga - som en sommerhilsen fra kongefamilien. Prinsesse Märtha Louises yngste datter, Emma Tallulah, glimret imidlertid med sitt fravær - og det var det en helt spesiell grunn til. Foto: Det kongelige hoff / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I helga delte kongehuset et sommerlig familiebilde av kongefamilien med det norske folk. Bildet var etter alle solemerker tatt på kongeparets sommersted Mågerø på Tjøme - og på bildet smiler en nesten fulltallig kongefamilie til kameraet.

Til stede var kongeparet og hele kronprinsfamilien, men mange bet seg kanskje merke i at prinsesse Märtha Louises (48) yngste datter, Emma Tallulah Behn (11), glimret med sitt fravær.

Hun er nemlig det eneste av kong Harald (83) og dronning Sonjas (83) barnebarn som ikke er å se på bildet - men det er det en helt spesiell grunn til.

Prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, bekrefter overfor Billedbladet at 11-åringen deltok på et ridestevne i Sandnes da bildet ble tatt, og at hun følgelig ikke fikk vært til stede under fotograferingen.

Ridestevne

Märtha Louise - som selv har markert seg som en dyktig rytter opp gjennom åra - delte søndag et innlegg på Instagram om Emma Tallulahs ridestevne. Da la hun ikke skjul på at hun var svært stolt over datteras prestasjoner på hesteryggen.

På Instagram avslører prinsessa også at yngstedattera stakk av med seieren i helgas ridekonkurranse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer