Prinsesse Isabella:

Derfor uteble hun

Dronning Margrethes barnebarn deltok ikke i deler av jubileumsfeiringen.

UTEBLE: Den danske kronprinsfamilien under dronning Margrethes 50-årsjubileum lørdag. Søndag uteble én av dem. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet
UTEBLE: Den danske kronprinsfamilien under dronning Margrethes 50-årsjubileum lørdag. Søndag uteble én av dem. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne helga har både det norske og det svenske kongeparet tatt turen til København for å delta på dronning Margrethes (82) jubileumsfeiring sammen med den danske kongefamilien.

Dronningen har nemlig sittet ved tronen i hele 50 år, noe som markeres over flere dager. Feiringen ble imidlertid noe nedskalert etter nyheten om dronning Elizabeths bortgang torsdag.

Lørdag var det duket for gallaforestilling på Det kongelige Teater, mens det søndag har vært gudstjeneste samt at dronningen inviterte til lunsj på Kongeskipet Dannebrog. Søndag kveld fortsetter feiringen med nok et gallaarrangement, denne gangen på Christiansborg slott

På lunsjen var det imidlertid ett av jubilantens barnebarn som ikke dukket opp, nemlig prinsesse Isabella. Det melder danske Se og Hør.

Som barnebarn av dronningen, eldste datter av kronprins Frederik (54) og kronprinsesse Mary (50) og ikke minst nummer tre i arvefølgen, var prinsessen en selvsagt gjest under lunsjen - som bare var for spesielt inviterte.

Kronprinsparet, storebror prins Christian (16) og hennes to yngre tvillingsøsken prins Vincent og prinsesse Josephine (11), ankom uten 15-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer