Prinsesse Madeleine:

Derfor uteblir hun

Prinsesse Madeleine kommer ikke hjem.

UTEN MADDE: Prinsesse Madeleine og familien har bare vært i Sverige et fåtall ganger de siste åra. Foto: Shutterstock/NTB
UTEN MADDE: Prinsesse Madeleine og familien har bare vært i Sverige et fåtall ganger de siste åra. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste åra har det ikke vært noen selvfølge at prinsesse Madeleine (39) har tilbrakt høytider med resten av den svenske kongefamilien.

Coronapandemien har naturligvis preget hverdagen for prinsessen også, som til vanlig er bosatt i Florida i USA sammen med ektemannen Chris O'Neill (47) og deres tre barn prinsesse Leonore (8), prins Nicolas (6) og prinsesse Adrienne (4).

Blir hjemme

Det skal riktignok nevnes at hun blant annet var hjemme i jula i fjor, men nå ser det ut til at det svenske folket må vente litt før prinsessen lander på svensk jord igjen.

Den svenske kongefamilien har flere tradisjoner når det kommer til påskefeiringen, om det så er i skibakken eller i utlandet. I år vil imidlertid familien ikke være samlet, opplyser kommunikasjonssjef ved det svenske hoffet, Margareta Thorgren.

- Påsken feires privat i Sverige, sier Thorgren til Hänt.

På spørsmål fra nettstedet om det også gjelder prinsesse Madeleine, avslører kommunikasjonssjefen at «Madde» ikke kommer hjem.

- Nei, hun er med familien i USA, opplyser hun.

Familieforøkelse

Hvorfor prinsessen blir hjemme vites ikke, men det kan godt tenkes at familien på fem har nok å henge fingrene i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer