Kim Kardashian West og Chicago West:

Derfor valgte Kim Kardashian å få ei jente

Kim og Kanye «designet» sitt nyeste barn.

TREBARNSMOR: Kim Kardashian ble tidligere i år mamma for tredje gang. Det var langt fra tilfeldig at hennes tredje barn ble ei jente, kan hun nå fortelle. Foto: NTB scanpix
TREBARNSMOR: Kim Kardashian ble tidligere i år mamma for tredje gang. Det var langt fra tilfeldig at hennes tredje barn ble ei jente, kan hun nå fortelle. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Alle gode ting er tre. I midten av januar kunne stjerneparet Kanye West (40) og Kim Kardashian West (37) skrive under på akkurat det, da de ønsket sitt tredje barn - og andre datter - velkommen.

Den vesle jenta har fått navnet Chicago, og kom til verden ved hjelp av en surrogatmor. Kardashian West har hele tiden vært åpen om at det har vært en vanskelig avgjørelse for henne, fordi hun aller helst ønsket å føde barnet selv. Legene har derimot frarådet henne det, spesielt etter at hun gjennomgikk to risikosvangerskap.

I «Keeping Up With The Kardashians» snakker hun tidvis om valget, men nå har hun også valgt å åpne seg overfor pressen. I et langt intervju med amerikanske Elle snakker stjernen nå ut om surrogativalget, og alt det medførte. Det kommer blant annet fram at superparet bestemte kjønn på sitt kommende barn.

Vanskelig prosess

- Jeg omtaler henne som surrogatmoren min, selv om det bare er mitt og Kanyes DNA. (...) En surrogatmor er jo en som bruker sine egne egg og en annens sperm, forteller hun i intervjuet.

Kim Kardashian West og Kanye West oppsøkte flere byråer for å finne en aktuell kandidat til å bære fram en ny arving til Kardashian-dynastiet. Etter å ha funnet rett kandidat, som paret av personverngrunner har valgt å holde skjult fra offentligheten, visste 37-åringen med en gang at dette ville funke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer