«Kompani Lauritzen»:

Derfor vant han nesten ingenting

- Vi ønsker ikke dyrke det å kjøre solo, sier kanalen.

FIKK SVERD: «Kompani Lauritzen»-vinneren ble belønnet med dette sverdet etter lørdagens bragd. Foto: Matti Bernitz / TV 2
FIKK SVERD: «Kompani Lauritzen»-vinneren ble belønnet med dette sverdet etter lørdagens bragd. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

Det er dagen derpå for skuespiller Carl Martin Eggesbø (25), som lørdag vant den andre sesongen av «Kompani Lauritzen». Programmet har vært en gigantsuksess for TV 2, med godt over én million seere i snitt.

- Veien betyr mest

I «Farmen kjendis» har vi i en årrekke sett at vinneren stikker av med en bil, i tillegg til at de får betalt for deltakelsen. Det samme får vinneren av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge.

I «Kompani Lauritzen» derimot, får vinneren bare med seg et sverd til odel og eie.

- Det hadde vært deilig å vinne penger eller en bil, sier lørdagens vinner Eggesbø til Dagbladet.

25-åringen synes imidlertid det er helt naturlig at det er sånn.

- Det jeg synes er så fint med «Kompani Lauritzen» er at det er en konkurranse, men det er ikke så viktig om man vinner eller ikke. Det er alt på veien som betyr mest. Det er som en opptaksprøve i Forsvaret, du er ikke ferdig når du kommer deg igjennom. Reisa og målet er det viktigste, mener han.

- Litt klisjé

Han fortsetter:

- Det høres litt klisjé ut, men det er også det som gjør dette til et bra konsept. Mener jeg. Du konkurrerer først og fremst mot deg selv. Så for meg går det helt fint bare å vinne et sverd. Jeg er mer en togfyr uansett, så jeg er glad jeg slipper å vinne en stor bil som jeg ikke trenger, sier han med et smil til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer