«Camp Kulinaris»:

Derfor vant hun «ingenting»

Vinneren av «Camp Kulinaris» reiste tomhendt hjem.

DETTE ER VINNEREN: Vinneren av årets «Camp Kulinaris» er nå kåret, men rett før var en av finalistene nær å trekke seg. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har aldri vunnet en dritt i mitt liv, ikke på et skrapelodd engang, og så vinner jeg fuckings «Camp Kulinaris». Det var en stor bekreftelse på at jeg faktisk er god til å lage mat, sier influenser Fetisha M'lynn Williams (27) til Dagbladet.

Etter en intens finale mot Great Garlic Girls-stjerna Terje Schrøder (57), kunne Williams onsdag kveld slippe jubelen løs, og kalle seg vinner av kokkeprogrammet.

Ingen premie

Til Dagbladet kan imidlertid influenseren røpe at hun gikk forholdsvis tomhendt hjem fra innspillinga. Ifølge Williams vant hun nemlig ingenting - til tross for at hun havnet øverst på pallen etter å ha latt svetten sprute på kjøkkenet i seks uker.

- Altså send meg noen kniver, en meny. Kan dere sende meg et gavekort, noe kjøkkenutstyr. De er så gjerrige altså, men det var så verdt det likevel siden jeg kom så langt og det var en opplevelse, sier hun.

Williams beskriver hele innspillinga som et privat kurs med mesterkokk Kjartan Skjelde (45) i seks uker.

- Det er det ikke mange som har, påpeker hun.

- Annen motivasjon

Dagbladet har vært i kontakt med TV3, som opplyser om at «Camp Kulinaris» handler om å lære noe nytt, bli kjent med nye mennesker, samarbeide på tvers av meninger og om å prestere i et ukjent og stressende miljø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer