Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Blac Chyna:

Derfor var hun på Oscar-gallaen

Realitystjerna Blac Chyna dukket opp på filmbransjens store kveld.

OVERRASKET: At Blac Chyna av alle mennesker brått skulle dukke opp på Oscar-utdelingen, fikk flere til å undre. Nå avslører hun hvorfor hun var der. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET: At Blac Chyna av alle mennesker brått skulle dukke opp på Oscar-utdelingen, fikk flere til å undre. Nå avslører hun hvorfor hun var der. Foto: NTB scanpix Vis mer

Natt til mandag ble den 92. årlige Oscar-gallaen arrangert i Los Angeles, og det er ingen tvil om at det ble en minneverdig kveld for et samlet Hollywood. Brad Pitt (56) gikk ut mot Donald Trump (73), Natalie Portman (38) sto for kveldens mest omtalte antrekk og Leonardo DiCaprio (45) viste frem kjæresten.

Hvert år dukker det også opp nykommere på den store filmfesten, enten i form av nye skuespillere eller ferske kjærestepar.

En derimot «ingen» hadde ventet å se på Oscar-gallaen natt til mandag, var realityprofil Blac Chyna (31).

UTFORDRING: Rett før et nytt Kardashian-barn blir født bestemmer familien seg for å filme MannequinChallenge, et viralt påfunn der man fryser bevegelser og blir stive som dukker. Video: Instagram via Blac Chyna. Vis mer

Siden den gang har fansen klødd seg i hodet og lurt på hvorfor i alle dager hun var til stede. Nå kommer fasiten.

Stjernegjest

Chyna har ikke vært aktuell i verken film eller på TV i det siste, og huskes kanskje aller best som eksen til Rob Kardashian (32) og Tyga (30).

Sammen med førstnevnte har hun dattera Dream (3), som kom til verden i november 2016. Sammen med Tyga har hun sønnen King (7).

Likevel var hun altså på plass under Oscar-utdelinga ved siden av storheter som Renée Zellweger (50), Margot Robbie (29), Gal Gadot (34) og Penélope Cruz (45), i et av kveldens desidert drøyeste antrekk.

31-åringen gikk nemlig for både splitt og dyp «Jennifer Lopez-kløft» på den røde løperen, noe hun stylet med en kort parykk og enkel sminke.

DRISTIG: Blac Chyna hadde en av de mer avslørende kjolene på Oscar-utdelingen natt til mandag. Foto: NTB scanpix
DRISTIG: Blac Chyna hadde en av de mer avslørende kjolene på Oscar-utdelingen natt til mandag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er på Instagram at Blac Chyna, hvis egentlige navn er Angela Renée White, har kommet med svaret på hvorfor hun var til stede. Hun skriver at hun ikke var invitert personlig, men at hun var med som gjesten til produsent Christopher Trujillo, som hans såkalte «+1».

Produsenten kaller seg profesjonelt Big Head Tito, og har laget musikk for Ariana Grande, Big Sean, Fifth Harmony og Travis Scott, for å nevne noen. Hvordan han kjenner Blac Chyna er ikke kjent. Hun har for øvrig tidligere gitt ut en låt, singelen «Deserve» med Yo Gotti og Jeremih, uten at det ble noen stor suksess.

Hvordan relasjon Chyna og Trujillo har, er ikke kjent, da alt man vet er at hun ble med på gallaen som hans gjest. Hun omtaler han derimot som «hennes» i en video hun har lagt ut.

Vennskapet, samarbeidet eller forholdet med produsenten forklarer også hvorfor hun var til stede under Grammy-utdelinga forrige måned.

GALLA-KLAR: Blac Chyna var også til stede da Grammy-prisene ble delt ut tidligere i vinter. Foto: NTB scanpix
GALLA-KLAR: Blac Chyna var også til stede da Grammy-prisene ble delt ut tidligere i vinter. Foto: NTB scanpix Vis mer

Drama-magnet

De få rød løper-opptredenene hennes de siste månedene, er blant de eneste livstegnene hun gir fra seg - foruten enkelte Instagram-innlegg.

De seinere åra har nemlig den tidligere stripperen trukket seg noe tilbake fra rampelyset, noe som kan ha noe å gjøre med all den negative oppmerksomheten hun har fått.

Skrives hun om i pressen, er det nemlig sjelden med positivt fortegn.

Det tidligere forholdet med Rob Kardashian har hun muligens fått mest oppmerksomhet for.

Bare tre måneder etter at duoen ble kjærester i januar 2016, avslørte de at de skulle gifte seg. Måneden etter kom de med nok en sjokknyhet, at de ventet sitt første barn sammen.

Deretter gikk paret gjennom en rekke offentlige opp- og nedturer, før bryllupet ble avlyst i februar 2018. Så fulgte måneder med krangler, som resulterte i besøksforbud mot Kardashian, hevnporno-søksmål og barnevernsinnblanding.

Etter mye fram og tilbake skal de ha inngått et slags forlik.