Kamala Harris og Jill Biden:

Derfor vekker antrekkene oppsikt

Mener fargene slett ikke er tilfeldige.

EN TING GÅR IGJEN: Visepresident Kamala Harris og Jill Bidens antrekk har en ting til felles. Her er de to avbildet med Harris ektemann Doug Emhoff og president Joe Biden. Foto: Mike Segar / REUTERS / NTB
EN TING GÅR IGJEN: Visepresident Kamala Harris og Jill Bidens antrekk har en ting til felles. Her er de to avbildet med Harris ektemann Doug Emhoff og president Joe Biden. Foto: Mike Segar / REUTERS / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med en dramatisk redusert gjesteliste, forsterket sikkerhet, og en pågående pandemi, var dagens innvielse av president Joe Biden (78) og visepresident Kamala Harris (56) langt fra tradisjonell.

Donald Trump (74) og Melania Trump (51) tok ikke del i innsettelsen, og brøt med det en årelang tradisjon. Til tross for at Trump-familien uteble, var det ikke mangel på kjendiser. Lady Gaga (34) og Jennifer Lopez (51) var blant dem som opptrådte.

Førstnevnte artist har i etterkant av opptredenen fått massiv oppmerksomhet for antrekket og framførelsen av nasjonalsangen. På scenen sto Gaga iført et antrekk med en fredsdue på brystet.

Det har tidligere vist seg at antrekkene som er valgt for denne dagen ofte har et budskap, både når det gjelder farger og designerne som har laget dem.

Får massiv oppmerksomhet

Dette viste seg også å være tilfellet i dag, da Jill Biden (69) og Kamala Harris viste seg i fargerike antrekk, i henholdsvis blått og lilla, på en dag som blir skrevet inn i historiebøkene.

Begge hadde valgt antrekk designet av amerikanske designere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer