Ivanka Trump:

Derfor vekker Ivanka-antrekkene oppsikt

Ingenting er tilsynelatende tilfeldig når Ivanka Trump kler seg opp.

BEVISST: Den siste måneden har Ivanka Trump utelukkende blitt fotografert i hvite klær. Det kan være bevisst og smart, menes det nå. Her er hun fotografert den 14. juni, på vei ut av Air Force One. Foto: AP / NTB Scanpix
BEVISST: Den siste måneden har Ivanka Trump utelukkende blitt fotografert i hvite klær. Det kan være bevisst og smart, menes det nå. Her er hun fotografert den 14. juni, på vei ut av Air Force One. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I USA heter det at man ikke skal bruke hvitt etter «labor day», som faller på den første mandagen i september. Det kommer fra gammelt av, og hadde med å gjøre at høsten offisielt begynte. Dermed skulle det sommerlige bort, og høstens mulm og mørke skulle omfavnes.

I tillegg var hvitt tøy en måte for overklassen å skille seg ut på. Mens de rike hadde råd til å bruke hvite klær i byen, som bare kunne byttes, kunne ikke de laveste på rangstigen tillate seg dette.

Begrepet lever fortsatt i beste velgående, selv om det tvilsomt følges like slavisk som før. Ivanka Trump (38) bruker i hvert fall tilsynelatende all tid hun har før september på å få lufta den hvite delen av garderoben sitt.

Ingen unntak

Hver eneste gang hun har vist seg offentlig siden juni har presidentdattera båret hvitt, noe som har fått enkelte til å spekulere på om det er en mening bak antrekkene. Selv om fargen er gjennomgående, er snittene, kjolelengdene og stoffene forskjellige. Det kan ha flere forskjellige betydninger.

The Guardians Morwenna Ferrier har skrevet en kronikk om bruken av de hvite plaggene, noe hun mener er helt bevisst fra Trumps side. Det kan også bety flere forskjellige ting, selv om hun er sikker på at forsøket totalt sett er å symbolisere fred og framgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer