Meghan Markle

Derfor vekker skovalget oppsikt

Gikk for flate sko for første gang siden bryllupet.

OVERRASKENDE BYTTE: Hertuginne Meghan valgte å bytte fra sine beige, høye hæler, til et par med flate sko. Dette er første gang hun viser seg i lave sko i perioden som hertuginne, men det er ikke derfor byttet nå skaper overskrifter. Foto: NTB scanpix
OVERRASKENDE BYTTE: Hertuginne Meghan valgte å bytte fra sine beige, høye hæler, til et par med flate sko. Dette er første gang hun viser seg i lave sko i perioden som hertuginne, men det er ikke derfor byttet nå skaper overskrifter. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De fleste som har gått i høye hæler kan skrive under på at det tidvis kan være både krevende og vondt. Likevel ser man tilsynelatende at verdens største stjerner og kongelige nesten utelukkende går med sko som gjør dem noen centimeter høyere.

Spesielt hertuginne Meghan (37) har vært ram på å tårne i de høye stilettene, men på besøk i Australia denne uka gikk hun for et annet alternativ. Helt siden hun og ektemannen prins Harry (34) fikk tildelt hertugdømme over Sussex i mai, har hun uten unntak vist seg i høye hæler. Skoene har hun derimot nå byttet ut med en flat variant, og det vekker oppsikt.

Det er derimot ikke bare på grunn den manglende høyden på skoen at hun nå får oppmerksomhet. Selve skoen har nemlig en spesiell bakhistorie.

Miljøvink

Flere magasiner, deriblant InStyle, Daily Mail og Insider, har omtalt det oppsiktsvekkende fottøyet til den amerikanske eksskuespilleren. Som nevnt er hun og ektemannen i Australia om dagen, og er man først på statsbesøk, kommer man ikke utenom et par garderobeforandringer i løpet av en dag.

I Sydney ble Meghan først observert i et par beige pumps fra designeren Stuart Weitzman, med en prislapp på nærmere 3000 norske kroner. Disse hadde hun på seg i anledning et event hos Admiralty House, der personen som representerer den britiske monarken i landet bor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer