Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Tiril Sjåstad Christiansen:

Derfor vet de ikke kjønnet på babyen

Tiril Sjåstad Christiansen er spent før ny ultralyd.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen forteller til Dagbladet at kroppen hennes kjennes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

Det er ingen tvil om at «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen og forloveden Stian Lauritzen har mye å henge fingrene i om dagen. Tidligere denne måneden kunne de avsløre at de selger rekkehuset sitt i Voksenkollen, og at de nå setter snuta mot Sørlandet og Grimstad.

Boligkjøpet og -salget kommer bare kort tid etter at paret i mai avslørte at de skal bli foreldre for første gang.

- Spinnvilt

Da Dagbladet møtte Tiril i forbindelse med Gullruten i Oslo fredag kveld, kunne tv-profilen og den tidligere idrettsstjernen avsløre at de ikke vet om de skal bli foreldre til ei jente eller en gutt enda.

- Han (legen journ.anm.) klarte ikke å tyde det. Først sa de gutt, så jente, og så ville han ikke si det for sikkert. Så vi skal på ny ultralyd om to uker, så det blir gøy, fortalte programlederen.

Hun kan også fortelle at hun ser fram til å bli mamma.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen viste fram den voksende babymagen på rød løper. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen viste fram den voksende babymagen på rød løper. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Det blir helt spinnvilt. Jeg merker at jeg koker, jeg er en innvendig badstue. Jeg leste på nettet at gravide ofte er varmere enn til vanlig, og det merker jeg på nå - det er helt krise. Nå renner det, jeg må ha serviett, sa hun lattermildt.

Ny bryllupsdato

Tiril og Stian, som nå venter sitt første barn, er også som nevnt på flyttefot. Om boligkjøpet som fant sted nylig, sier programlederen følgende:

- Jeg tror Stian og jeg er de mest spontane menneskene jeg vet om. Vi tenkte at vi skulle titte på hus for gøy. Vi var og så på ett, falt litt for det og to uker etterpå så kjøpte vi det.

Paret har enda ikke solgt rekkehuset i Oslo, og ser fram til visning innen kort tid.

«Det ble ikke mange år i dette fantastiske huset, men når du er to av Norges mest spontane mennesker, med maur i ratatta, så må man bare lytte til kroppen som nå roper GRIMSTAD», skrev Tiril i sosiale medier da de avslørte at paret skulle forlate hovedstaden.

DETALJER: I desember i fjor kunne Tiril Sjåstad Christiansen fortelle at hun og kjæresten Stian Lauritzen var forlovet. Nå avslører 24-åringen detaljer rundt forlovelsen med Dag Otto Lauritzens sønn. Video: Øystein Sæthre. Reporter: Marie Røssland. Foto: Privat Vis mer

Som om ikke bolig og barn er nok, skulle paret i utgangspunktet også ha giftet seg denne sommeren. På grunn av coronaviruset ble det naturligvis ikke sånn, spesielt ettersom de skulle ha blitt erklært rette ektefolk i Italia.

Nå kan imidlertid tv-profilen avsløre at de har funnet ny bryllupsdato.

- Jeg var luta lei av alt som hadde med bryllup og planlegging å gjøre, så Stian har vært skikkelig flink der og tatt tak.

Bryllupet, som egentlig skulle finne sted i Italia, vil nå foregå på Finse i Vestland, på samme dato.

- Jeg aner ikke hvordan vi landet på det. Det ble litt helomvending, vi var bare lei av Italia og alt som skjedde der, så tenkte vi at vi skulle gjøre noe helt annet, avsluttet hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!