Lilli Bendriss:

Derfor vil de ikke forlove seg

Lilli Bendriss og Shad Tabine om framtida.

KOMFORTABLE: Lilli Bendriss og hennes 28 år yngre kjæreste, marokkanske Shad Tabine, sier de ikke har planer om å ta forholdet videre til «det neste steget». Foto: Andreas Fadum
KOMFORTABLE: Lilli Bendriss og hennes 28 år yngre kjæreste, marokkanske Shad Tabine, sier de ikke har planer om å ta forholdet videre til «det neste steget». Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kjæresteparet Lilli Bendriss (73) og Shad Tabine (45) overrasket flere da de i TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste» fant tilbake til hverandre etter at de opprinnelig gikk hver til sitt i mai i fjor.

Da Gullruten ble arrangert i Bergen tidligere denne måneden, var paret selvskrevne gjester på showet. Det var også i den forbindelse at de to delte ytterligere detaljer om forholdet, og hvilke tanker de har gjort seg opp om framtida.

Overfor Dagbladet forklarte Bendriss og Tabine at de er svært forelsket. Det betyr derimot ikke at duoen har planer om å ta forholdet videre til «det neste steget».

- Det har jeg gjort før, og jeg tror vi styrer unna det i denne omgangen. Vi har ikke noe behov for å binde oss til hverandre på noen ytterligere måte enn det vi allerede har gjort, sier Bendriss.

Tabine legger til at han deler samme oppfatning, og forteller at han tvilsomt kommer til å gå ned på kne.

- Vi har prøvd å få barn, men det gikk ikke, vitser han, og fortsetter:

- Nei da, men jeg har ikke planer om å gå ned på kne. Det hadde blitt for teit. Det er ikke sånn forholdet vårt er. Vi er i tillegg godt voksne begge to, og kan nyte hverandres selskap uten forpliktelser. Vi trenger ingen ring, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer