Goldie Hawn og Kurt Russell:

Derfor vil de ikke gifte seg

Romantikken blomstrer fortsatt for skuespillerparet, selv etter 40 år sammen.

STABILT PAR: Goldie Hawn og Kurt Russell blir sett på som et av Hollywoods mest stabile par. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB
STABILT PAR: Goldie Hawn og Kurt Russell blir sett på som et av Hollywoods mest stabile par. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Goldie Hawn (77) hadde vært gift to ganger da hun falt pladask for «Tequila Sunrise»-stjerna Kurt Russell (72) i 1983 under innspillingen av filmen «Swing Shift».

Hawn var den gang alenemor for to barn, skuespiller Kate Hudson (43) og Oliver Hudson (46), og Russel tok fra første stund til seg barna som sine egne. Etter hvert fikk de også en sønn sammen, Wyatt (36).

Paret har vært uadskillelige i hele 40 år, og har lenge blitt sett på som et av Hollywoods mest stabile par. Så hva er egentlig hemmeligheten til et langvarig forhold i filmbyen?

- «Hvorfor er dere ikke gift?»

I helga tok Hawn til Instagram for å gratulere Russell med 72-årsdagen, hvor hun ikke la skjul på kjærligheten for sin mangeårige partner.

«Gratulerer med dagen til den sprø mannen i livet mitt. Jeg elsker deg baby», skrev hun og la til en rød hjerte-emoji.

Bursdagsgratulasjonen kommer like etter parets nylige intervju med Variety. I intervjuet forteller duoen at de ofte ble spurt på 80-tallet om hvorfor de aldri giftet seg.

- Vi ble stadig spurt: «Når skal dere gifte dere? Hvorfor er dere ikke gift?», sier Russell til magasinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer