Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Charlize Theron:

Derfor vil hun ikke date

Har i flere år vært en singel tobarnsmor. Nå åpner hun seg om kjærlighetslivet sitt.

ÆRLIG: Hollywood-stjerna Charlize Theron har null interesse av å date. Nå forklarer hun hvorfor. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: Hollywood-stjerna Charlize Theron har null interesse av å date. Nå forklarer hun hvorfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Charlize Theron (44) har helt siden gjennombruddet i filmen «Djevelens advokat» i 1997, vært regnet som en av Hollywoods fremste skuespillere.

Til tross for all suksessen i løpet av karrieren, har kjærlighetslivet imidlertid gått litt mer trått for Hollywood-stjerna.

I flere år har hun levd som singel alenemamma for adoptivbarna Jackson (8) og August (3).

Dette er likevel noe hun trives med, og hun har absolutt ingen interesse av å begi seg ut på dating med det første.

Det avslører hun nemlig i et intervju med E News, hvor hun gir en aldri så liten oppdatering om kjærlighetslivet sitt.

- Jeg tror virkelig at vi kvinner får ting til å skje for oss selv. Og jeg tror denne ideen om forhold ... Noen ganger ser vi og samfunnet på det som «noe man åpenbart trenger og vil ha». Og det er virkelig ikke tilfellet for meg, sier hun til magasinet.

SEXSKANDALE: Skuespilleren Charlize Theron sjokkerte med en bissar sexvideo i 2012. Det viste seg imidlertid å være en aprilsnarr. Vis mer

- Bare sludder

Uttalelsen kommer bare kort tid etter at Theron brøt tausheten om ryktene om at hun nærmest giftet seg med skuespiller og regissør Sean Penn (59).

Ifølge People gjestet hun radioprogrammet «The Howard Stern Show» for å promotere den nye Netflix-filmen sin, da Howard Stern spurte henne ut om ryktene om at hun og Sean Penn hadde vært forlovet.

AVFEIDE RYKTEFLOMMEN: Charlize Theron var klar i sin tale da hun ble spurt om hun og Sean Penn hadde vært forlovet. Her er de avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix
AVFEIDE RYKTEFLOMMEN: Charlize Theron var klar i sin tale da hun ble spurt om hun og Sean Penn hadde vært forlovet. Her er de avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hva? Det er ikke sant. Nei. Det er ikke slik at jeg «nesten giftet meg med Sean», det er bare sludder. Nei, vi datet, det var praktisk talt alt vi gjorde, vi datet, fastslo Theron i intervjuet.

I radioprogrammet forsikret Theron også lytterne om at hun aldri har følt seg ensom, mens hun omtalte barna sine som de to store kjærlighetene i livet hennes.

Til E News står hun fortsatt ved dette, og påpeker at hun ikke føler at hun går glipp av noe i livet sitt selv om hun ikke har en mann.

NAKENDATING: Av alle drøye tv-programmer, er kanskje «Naked Attraction» det aller drøyeste. I det engelske datingprogrammet, viser deltakerne seg kliss nakne for hverandre. NB! Grafiske bilder. Video: Rød Løper/Channel 4 Vis mer

Ønsker ikke å bo med en partner

Selv om Hollywood-stjerna ikke aktivt er på jakt etter en mann i livet sitt, innrømmer hun likevel at hun er åpen for ideen om å ha en partner.

- Jeg tror at den tida vil komme, fortsetter hun.

Hvis hun mot all formodning skulle finne en kjærlighet i livet sitt, påpeker stjerna at vedkommende blir nødt til å bo i et hus nede i gata.

- Jeg husket da Gwyneth Paltrow giftet seg med Brad og de bodde i separate hjem, og folk gjorde en stor greie ut av det. Og jeg tenkte bare: «Det er mitt type forhold!», legger hun til.

TRIVES: Skuespilleren forklarer at hun trives som singel, og at det ikke kommer til å endre seg med det aller første. Foto: NTB Scanpix
TRIVES: Skuespilleren forklarer at hun trives som singel, og at det ikke kommer til å endre seg med det aller første. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At Theron ikke er den enkleste å være i et forhold med har hun tidligere vært åpen om. Da hun gjestet «The Late Late Show» med James Corden (41) i fjor, forklarte filmstjerna at hun er opptatt av å ha det ryddig rundt seg, og at hun har lav terskel for hva som irriterer henne når det kommer til rot hjemme.

- Jeg liker ikke tanken på å ha for mange ting, ting jeg ikke bruker. Det plager meg skikkelig. Det er nesten som en tvangslidelse, avslørte hun til Corden den gang, og fortsatte:

- Jeg tror det er veldig vanskelig å være i et forhold med meg.

SINGEL: Christina Aranja Ophaug Kristiansen er hjemme fra «Love Island», men får seg en overraskelse under intervjuet. Video: Rød Løper/TV2 Vis mer

Delte pinlig dating-historie

Det er kanskje en grunn til at Hollywood-stjerna holder seg unna datinglivet. I 20-åra opplevde hun nemlig en svært pinlig date.

Det innrømmet hun under talkshowet «Jimmy Kimmel Live!».

Jimmy Kimmel (52) ville nemlig vite om Theron kunne dele en pinlig dating-historie med publikum. Og det gjorde hun - til alles store glede.

PINLIG: Charlize Theron har tidligere fortalt om en date som ikke akkurat var helt det hun så for seg. Foto: NTB Scanpix
PINLIG: Charlize Theron har tidligere fortalt om en date som ikke akkurat var helt det hun så for seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg dro på en date i 20-åra med en som var skikkelig kjekk. Jeg var gira, og etter en veldig hyggelig middag sammen, tenkte jeg: «Dette går utrolig bra». Og da han kjørte meg hjem, signaliserte jeg at jeg var klar for et kyss, startet hun, ifølge E! News, og la til:

- Dette høres ut som en ganske bra date, ikke sant? Men bare vent.

Videre fortalte 44-åringen at de begynte å kysse og at det hele føltes veldig deilig.

- Men så trakk han seg plutselig unna og hvisket til meg: «Klin med nesa mi», avslørte Theron mens hun lo så tårene sprutet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!