Aurora Gude

Derfor vil hun ikke forlove seg

- Jeg er bare 27 år, og har et helt liv foran meg.

TILBAKE PÅ TV: Tv-profilen Aurora Gude (27) er igjen aktuell på tv. Privat har hun de siste fem åra vært sammen med Haakon Johan Lönner. Foto: Dagbladet
TILBAKE PÅ TV: Tv-profilen Aurora Gude (27) er igjen aktuell på tv. Privat har hun de siste fem åra vært sammen med Haakon Johan Lönner. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da Aurora Gude (27) deltok i og vant «Paradise Hotel» i 2014, fikk hun naturligvis mye oppmerksomhet. De siste åra har det imidlertid vært rimelig stille rundt henne, men denne uka er hun klar for å innta tv-skjermen igjen.

Dagbladet møter Gude i forbindelse med premieren på den nye sesongen av «Camp Kulinaris», og 27-åringen legger ikke skjul på at det blir en spennende sesong av kokkekonkurransen.

Avslørte kjæreste

Gude forteller blant annet at hun har fått flere nye vennskap i forbindelse med deltakelsen, som hun vil ta godt vare på. På hjemmebane er det riktignok kjæresten, Haakon Johan Lönner, som gjelder.

- Vi har kjent hverandre en stund. Et halvt års tid. Men vi gjorde det vel egentlig offentlig nå i helgen. Det er først nå vi er blitt ordentlig enige om det, sa Gude til Se og Hør da hun bekreftet forholdet for snart fem år siden.

Paret er fremdeles sammen, men det betyr ikke at tv-profilen planlegger bryllup i nærmeste fremtid.

- Jeg er bare 27 år, og har et helt liv foran meg. Jeg kan ikke bare forlove meg uten videre. Eller, jeg kan forlove meg, men da må det føles riktig, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer