Oprah Winfrey:

Derfor vil hun ikke gifte seg med kjæresten gjennom 31 år

Den amerikanske talkshowdronningen mener forholdet hadde gått ad undas om hun giftet seg.

KJÆRLIGHET: Oprah Winfrey og Stedman Graham har vært sammen i 31 år, men ønsker ikke å gifte seg. Nå avslører talkshowdronninga grunnen. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP, NTB scanpix
KJÆRLIGHET: Oprah Winfrey og Stedman Graham har vært sammen i 31 år, men ønsker ikke å gifte seg. Nå avslører talkshowdronninga grunnen. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På midten av 1980-tallet ble den amerikanske journalisten Oprah Winfrey (63) en av USAs mest kjente ansikter. Hun hadde vært å se på skjermen siden starten av 1970-tallet, men ble først sendt på nasjonal tv da «The Oprah Winfrey Show» ble skapt.

Programmet tok for seg alle mulige temaer, og ble i Norge vist på TVNorge og TV3. Siden den gang har hun blitt en mektig person innenfor den amerikanske underholdningsindustrien, og er dollarmilliardær.

Siden 1986, samme år som hennes eget talkshow startet, ble hun sammen med forfatteren og forretningsmannen Stedman Graham (66).

De forlovet seg i 1992, men giftet seg aldri. Det har vært et tema flere ganger i intervjuer, men Winfrey har valgt å ikke fokusere på hvorfor det 31 år lange forholdet ikke har resultert i noe ekteskap.

Hadde ødelagt

I et stort intervju med Vogue letter hun nå imidlertid sløret på hvorfor hun og kjæresten ikke har valgt å gå opp til alteret sammen. Det skal rett og slett aldri ha blitt diskutert mellom de to turtelduene.

- Ingen tror på det, men det er faktisk sant. Den eneste gangen jeg tok det opp med Stedman var da jeg sa: «Hva hadde skjedd om vi to faktisk giftet oss?», sier hun i intervjuet og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer