DROPPER BARN: Brad Falchuk (47) og Gwyneth Paltrow (46) giftet seg i fjor høst. Her er de avbildet sammen på et arrangement i fjor. Foto: NTB Scanpix
DROPPER BARN: Brad Falchuk (47) og Gwyneth Paltrow (46) giftet seg i fjor høst. Her er de avbildet sammen på et arrangement i fjor. Foto: NTB ScanpixVis mer

Gwyneth Paltrow:

Derfor vil hun ikke ha barn med sin nye ektemann

- Jeg hadde ikke overlevd.

I september i fjor ga Gwyneth Paltrow (46) sitt ja til «Glee»-produsenten Brad Falchuk (47) i en romantisk seremoni i deres egen hage i i rikmannsstrøket Hamptons.

Paret, som da hadde vært kjærester i tre og et halvt år, har tidligere vært gift på hver sin kant. Paltrow med «Coldplay»-vokalisten Chris Martin (41), som hun har barna Apple (14) og Moses (12) sammen med, og Falchuk med Suzanne Falchuk, som han har barna Isabella og Brody med.

Turtelduenes bryllupsreise gikk til eksotiske Maldivene i jula. Til tross for at det relativt nygifte paret virker svært forelsket, så planlegger de ikke noe felles kjærlighetsbarn.

- Hadde ikke overlevd

- Gode gud, nei. Jeg er for gammel. Det er fantastisk at kvinner har mulighet til å få barn sent i 40-åra, men... Jeg tror ikke jeg kunne vært oppe hele natten med en baby. Jeg hadde ikke overlevd, forteller hun i et intervju med bladet ES, ifølge nettstedet Contact Music.

Paltrow har åpenbart nok med å oppdra tenåringsdattera Apple, i godt samarbeid med eksmannen Chris Martin. «Shakespeare in Love»-stjerna avslører at 14-åringen ikke alltid oppfører seg slik hun skal, men dette synes hun er helt i orden.

- Vet du, jeg er nesten redd for å si det høyt, men opplevelsen med Apple er fantastisk. Hun er så smart, søt og morsom. Og så er hun litt uskikkelig, røper 46-åringen til bladet.

Saken fortsetter under.

BRUDD: Skuespiller Gwyneth Paltrow og Chris Martin skilles. Video: Splash News / All Over Press Vis mer Vis mer

Beklaget oppførselen sin

Paltrow husker nemlig at hun selv ikke fulgte alle reglene hun fikk hjemmefra som ung. Ofte sneik hun seg ut på kveldene, og mens foreldrene var på ferie hadde hun fester hjemme.

- Min far fortalte meg noe, da jeg i 20-årene unnskyldte meg for oppførselen min som tenåring. Han sa: «Du oppførte deg dårlig på alle de områdene du skulle oppføre deg dårlig».

Hollywood-stjerna forventer altså at dattera går på noen smeller.

- Hvis man ser på det på denne måten, så friker man ikke ut. Man dømmer ikke barna sine. Man skammer seg ikke. Man prøver å holde dem på riktig spor, og har gode samtaler med dem. Så langt har det gått veldig bra for oss, forteller hun.

På Instagram deler Paltrow for øvrig ofte familiebilder med fansen: