Gwyneth Paltrow:

Derfor vil hun ikke ha barn med sin nye ektemann

- Jeg hadde ikke overlevd.

DROPPER BARN: Brad Falchuk (47) og Gwyneth Paltrow (46) giftet seg i fjor høst. Her er de avbildet sammen på et arrangement i fjor. Foto: NTB Scanpix
DROPPER BARN: Brad Falchuk (47) og Gwyneth Paltrow (46) giftet seg i fjor høst. Her er de avbildet sammen på et arrangement i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I september i fjor ga Gwyneth Paltrow (46) sitt ja til «Glee»-produsenten Brad Falchuk (47) i en romantisk seremoni i deres egen hage i i rikmannsstrøket Hamptons.

Paret, som da hadde vært kjærester i tre og et halvt år, har tidligere vært gift på hver sin kant. Paltrow med «Coldplay»-vokalisten Chris Martin (41), som hun har barna Apple (14) og Moses (12) sammen med, og Falchuk med Suzanne Falchuk, som han har barna Isabella og Brody med.

Turtelduenes bryllupsreise gikk til eksotiske Maldivene i jula. Til tross for at det relativt nygifte paret virker svært forelsket, så planlegger de ikke noe felles kjærlighetsbarn.

- Hadde ikke overlevd

- Gode gud, nei. Jeg er for gammel. Det er fantastisk at kvinner har mulighet til å få barn sent i 40-åra, men... Jeg tror ikke jeg kunne vært oppe hele natten med en baby. Jeg hadde ikke overlevd, forteller hun i et intervju med bladet ES, ifølge nettstedet Contact Music.

Paltrow har åpenbart nok med å oppdra tenåringsdattera Apple, i godt samarbeid med eksmannen Chris Martin. «Shakespeare in Love»-stjerna avslører at 14-åringen ikke alltid oppfører seg slik hun skal, men dette synes hun er helt i orden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer