Kim Kardashian West:

Derfor vil hun ikke ha flere barn

Realitystjerna Kim Kardashian West har nok å henge fingrene i som firebarnsmor.

SETTER STREK: Realitydronninga Kim Kardashian West vil ikke ha flere barn, og setter dermed strek ved fire. Her er hun avbildet med ektemannen Kanye West. Foto: NTB Scanpix
SETTER STREK: Realitydronninga Kim Kardashian West vil ikke ha flere barn, og setter dermed strek ved fire. Her er hun avbildet med ektemannen Kanye West. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Helt siden den svært populære serien «Keeping Up With the Kardashians» begynte å rulle over tv-skjermene i 2007, har en hel verden latt seg fascinere av den glamorøse og dramafylte livsstilen til Kardashian/Jenner-familien.

Familiens overhode Kris Jenner (63), har hele seks barn - Kourtney (40), Kim (38), Khloé (35), Rob (32), Kendall (23) og Kylie (22) - og det har lenge vært knyttet store forventninger til hvor mange barn hvert av medlemmene i den store søskenflokken selv vil få.

At realityfamilien stadig vokser i et forrykende tempo er ingen hemmelighet, og hittil har 63-åringens barn fått til sammen ti barn på ni år.

Krever mye

Kim Kardashian West har de siste seks åra fått hele fire barn, North (6), Saint (3), Chicago (1) og Psalm (3 mnd. .).

Nylig delte hun imidlertid nyheten om at fire barn holder i massevis, og at hun trolig ikke vil få flere barn.

Det var nemlig under en spørsmålsrunde på Instagrams historiefunksjon at en anonym bruker stilte spørsmålet: «Kim, vil du ha flere barn?».

Sammen med et søtt bilde av Chicago og Saint svarte hun: «Jeg ELSKER barna mine så mye, men fire er alt jeg kan håndtere med hvor opptatt jeg er, og alle barna mine krever så mye oppmerksomhet».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer