Kim Kardashian West:

Derfor vil hun ikke ha flere barn

Realitystjerna Kim Kardashian West har nok å henge fingrene i som firebarnsmor.

SETTER STREK: Realitydronninga Kim Kardashian West vil ikke ha flere barn, og setter dermed strek ved fire. Her er hun avbildet med ektemannen Kanye West. Foto: NTB Scanpix
SETTER STREK: Realitydronninga Kim Kardashian West vil ikke ha flere barn, og setter dermed strek ved fire. Her er hun avbildet med ektemannen Kanye West. Foto: NTB ScanpixVis mer

Helt siden den svært populære serien «Keeping Up With the Kardashians» begynte å rulle over tv-skjermene i 2007, har en hel verden latt seg fascinere av den glamorøse og dramafylte livsstilen til Kardashian/Jenner-familien.

Familiens overhode Kris Jenner (63), har hele seks barn - Kourtney (40), Kim (38), Khloé (35), Rob (32), Kendall (23) og Kylie (22) - og det har lenge vært knyttet store forventninger til hvor mange barn hvert av medlemmene i den store søskenflokken selv vil få.

At realityfamilien stadig vokser i et forrykende tempo er ingen hemmelighet, og hittil har 63-åringens barn fått til sammen ti barn på ni år.

Krever mye

Kim Kardashian West har de siste seks åra fått hele fire barn, North (6), Saint (3), Chicago (1) og Psalm (3 mnd. .).

Nylig delte hun imidlertid nyheten om at fire barn holder i massevis, og at hun trolig ikke vil få flere barn.

Det var nemlig under en spørsmålsrunde på Instagrams historiefunksjon at en anonym bruker stilte spørsmålet: «Kim, vil du ha flere barn?».

Sammen med et søtt bilde av Chicago og Saint svarte hun: «Jeg ELSKER barna mine så mye, men fire er alt jeg kan håndtere med hvor opptatt jeg er, og alle barna mine krever så mye oppmerksomhet».

FIRE BARN: Kim Kardashian mener at fire barn holder i massevis. Foto: Skjermdump fra Instagram / Kim Kardashian
FIRE BARN: Kim Kardashian mener at fire barn holder i massevis. Foto: Skjermdump fra Instagram / Kim Kardashian Vis mer

Setter strek ved fire

Til tross for Kardashians nylige svar på om hun ønsker seg flere barn, har hun tidligere uttalt i et intervju med Elle i april 2018, at hun var storfornøyd med tilværelsen, og at hun den gang ikke utelukket et barn til.

Det var imidlertid før lille Psalm kom til verden, og hun forklarte den gang at hun mest sannsynlig kom til å sette en strek ved fire barn.

- Jeg tror ikke jeg hadde taklet flere enn det. Jeg har altfor liten tid. Jeg tror det er viktig i alle parforhold at mora gir ektemannen like mye oppmerksomhet som til barna, sa hun den gang.

Alle fire barna har hun sammen med rapperen Kanye West. Paret har vært sammen siden 2012, og i 2014 giftet de seg i en storslått seremoni i Italia.

TAKKNEMLIG: I et nytt klipp av «Keeping Up With The Kardashians», avslører Kim Kardashian hvilken kjendis som alltid kan regne med hennes støtte. Video: E! Vis mer

Benyttet surrogati

38-åringen har ved flere anledninger gjort offentligheten kjent med diverse helsemessige utfordringer tilknyttet en ny graviditet - som i verste fall kan gi store fødselskomplikasjoner.

Realityprofilen har såkalt forliggende morkake, som ifølge Norsk Helseinformatikk er en tilstand der morkaka helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmora - altså den veien barnet skal ut. Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin, ifølge nettstedet.

Derfor falt valget på å benytte seg av surrogati på sine to siste barn, en avgjørelse realitydronninga synes var vanskelig å svelge.

- De som sier eller tror at dette var en kjapp og grei løsning, tar fullstendig feil, fortalte Kardashian overfor kjendisnettstedet Entertainment Tonight.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

Det var spesielt mangelen på kontroll, basert på det faktum at babyen faktisk ikke vokste inni hennes egen mage, som plaget 38-åringen den gang.

- Jeg stoler selvfølgelig på kvinnen som bærer fram barnet mitt, men det er følelsen av å vite at du har gjennomført to svangerskap, og så er du plutselig ikke til stede i ditt tredje. Det er utrolig rart og vanskelig - definitivt en mye tøffere erfaring enn jeg trodde. En daglig indre kamp, fortalte hun til nettstedet.