Emma Watson:

Derfor vil hun ikke snakke om kjæresten

Emma Watson er opptatt, men har ingen intensjon om å røpe hvem som har kapret hjertet hennes. 

PRIVAT: Emma Watson forteller i et intervju med Vanity Fair hvorfor hun holder kortene om sitt privatliv såpass tett til brystet. Foto: NTB scanpix
PRIVAT: Emma Watson forteller i et intervju med Vanity Fair hvorfor hun holder kortene om sitt privatliv såpass tett til brystet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den britiske Hollywood-stjerna Emma Watson (26) har siden første «Harry Potter»-film hadde premiere i 2001 vært en av verdens største skuespillere. I totalt åtte filmer om den unge trollmannen spilte hun rollen som Hermione Granger, en av Potters nærmeste venner.

Hun har siden den gang vært å bemerke i flere andre store filmer som «Perks of Being a Wallflower» og «My Week with Marilyn». Foruten å være en ettertraktet skuespillerinne, har hun de siste åra bemerket seg politisk. Watson er utnevnt som FN-ambassadør, og har flere ganger tatt til orde for feminisme.

I et nytt portrettintervju med Vanity Fair snakker hun om flere av temaene, men hun beveger seg også inn på hvorfor hun har valgt å holde kortene om privatlivet sitt såpass tett til brystet.

26-åringen pryder mars-utgaven til magasinet. Hun er for tida aktuell i den mye omtalte spillefilmen om «Skjønnheten og udyret», en rolle hun har uttalt seg om hvorfor hun tok tidligere.

- Kan ikke snakke

Hva hun gjør, hvem hun dater og hvordan livet går generelt er derimot noe hun ikke forteller om ofte. I intervjuet forklarer hun at det også har sin grunn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer