Derfor vil ikke Cindy Crawford stille naken i Playboy igjen

- Vil ikke at han skal bli flau.

POSERT FOR PLAYBOY: Supermodell Cindy Crawford har posert for magasinet Playboy to ganger, men forteller at hun ikke ville gjort det igjen. Foto: Scanpix
POSERT FOR PLAYBOY: Supermodell Cindy Crawford har posert for magasinet Playboy to ganger, men forteller at hun ikke ville gjort det igjen. Foto: ScanpixVis mer

(Dagbladet): Supermodellen Cindy Crawford (47) slo gjennom på 80-tallet og har siden den gang posert både med og uten klær på utallige magasinforsider og plakater verden over.

Under en fotoutstilling i Miami kunne 47-åringen røpe at det er ett magasin hun ikke ville stilt opp i igjen.

Cover-pike Før hun ble mor har Crawford prydet forsiden på herremagasinet Playboy, som forøvrig fyller 60 år i år, to ganger. Nå avslører hun overfor People at hun ikke ville stilt opp for bladet igjen:

- Jeg ville ikke gjort det nå, bare fordi jeg har en 14 år gammel sønn som jeg ikke vil gjøre ukomfortabel, fortalte Crawford til People, og la til at hun ikke utelukker å posere naken igjen - så lenge det ikke er for Playboy:

- Jeg ville gjort flere nakenbilder, men jeg føler at de assosiasjonene som følger med Playboy er litt for tøffe for et barn. Jeg vil ikke at han skal bli flau over sin mor.

Mange kjendis-forsider Nylig poserte også den britiske toppmodellen Kate Moss på forsiden av det populære herremagasinet, iført det klassiske Playboy-kostymet - svart body med kaninhale, kaninører, mansjetter og svarte pumps.

I tillegg til coveret dukket Moss også opp i en 18 sider lang bildeserie i bladet.

I Playboys 60 år lange historie har store stjerner som Claudia Schiffer, Lindsay Lohan, Marilyn Monroe, Elle Macpherson og Brooke Shields prydet forsiden.

60 ÅR: Herremagasinet Playboy fyller 60 år i år, og gjennom disse årene har en rekke superstjerner og modeller posert svært lettkledde på forsiden. Her er Marilyn Monroe, Lindsay Lohan og Anna Nicole Smith. Foto: Scanpix
60 ÅR: Herremagasinet Playboy fyller 60 år i år, og gjennom disse årene har en rekke superstjerner og modeller posert svært lettkledde på forsiden. Her er Marilyn Monroe, Lindsay Lohan og Anna Nicole Smith. Foto: Scanpix Vis mer