TRAKK SEG: Christina Olsen synes alt ble konstruert og falskt under innspillingen av «Sønner av Norge». Derfor trakk hun seg fra programmet.  Foto: TV 2.
TRAKK SEG: Christina Olsen synes alt ble konstruert og falskt under innspillingen av «Sønner av Norge». Derfor trakk hun seg fra programmet. Foto: TV 2.Vis mer

Derfor ville hun ikke lete etter kjæreste på tv likevel

Christina Olsen (24) mener alt ble falskt i TV 2-programmet.

(Dagbladet): Christina Olsen (24) har siden nyttår vært å se på tv i programmet «Sønner av Norge».

Inntil denne uken var hun én av fire friere som håpet å finne kjærligheten med amerikanske David Johnson.  Men i stedet for å bli forelsket ønsket hun bare å komme vekk fra ham og hele sjekkekonseptet.

- Jeg og David hadde ingen kjemi. Jeg gikk og gruet meg hele tiden til alt som skulle skje. Alt ble falskt. Jeg ble falsk og settingen ble falsk. Det ble helt urealistisk å skulle finne kjærligheten under de omstendighetene. David er en flott fyr, men han var ikke min type, sier trønderjenta til Dagbladet.

Ukomfortabel og nervøs I TV 2-programmet «Sønner av Norge» søker de fire norskamerikanerne Turner Jacobs, Rachelle Rude, Erik Ingemar Koland og David Johnson etter norske kjærester.

For Christina Olsen ble opplevelsen alt annet enn romantisk og hyggelig. Hun forteller at hun var ukomfortabel og nervøs under innspillingen.

- Jeg var ikke meg selv. Jeg tror ikke jeg lo en gang under opptakene, og det er ikke meg, sier Olsen som trakk seg fra programmet før de to skulle på alene-date.

Ville sendt henne hjem Overfor tv2.no innrømmer David Johnson at han sannsynligvis ville sendt Christina hjem likevel.

- Du kan fake mange ting, men ikke kjemi. Enten er den der, eller så er den ikke det. Mellom meg og Christina var ikke den fysiske kjemien der, som med de andre to jentene. I tillegg var hun usikker på engelsken, sier David.

Det er ikke første gang TV 2 opplever at en av frierne trekker seg fra sjekke-program på kanalen.

Senest i september valgte Veronica Strømstad å trekke seg fra «Jakten på kjærligheten» fordi hun følte at konseptet ikke traff henne lenger. Hun og Olsen er bare to av mange som har opplevd at ikke opplevelsene lever opp til forventningene.

DAVID OG JENTENE:David har blitt en frier mindre etter at Vhristina Olsen trakk seg. F.v: Christina Ståhl, Marlene Fiskerstrand, David Johnson, Jeanette Forårsveen og Christina Olsen. Foto: TV 2.
DAVID OG JENTENE:David har blitt en frier mindre etter at Vhristina Olsen trakk seg. F.v: Christina Ståhl, Marlene Fiskerstrand, David Johnson, Jeanette Forårsveen og Christina Olsen. Foto: TV 2. Vis mer

Programdirektøren, Kjersti Bergesen har tidligere fortalt at interessen for å delta har vært stor.

- Angrer du på at du ble med?

- Nei, det gjør jeg ikke, men det er godt å være ute av serien, sier Christina Olsen.

SJARMØR: David Johnson og Christina Olsen fra Norge fant ikke kjærligheten. Foto: TV 2.
SJARMØR: David Johnson og Christina Olsen fra Norge fant ikke kjærligheten. Foto: TV 2. Vis mer