Angelina Jolie og Brad Pitt:

Derfor ville hun skilles

Angelina Jolie har vært taus om hvorfor hun og Brad Pitt gikk fra hverandre. Etter fire år tar hun endelig bladet fra munnen.

AVSLØRER: Fram til nå har det ikke vært bekreftet hvorfor det ble slutt mellom Brad Pitt og Angelina Jolie. Nå kan imidlertid sistnevnte avsløre grunnen. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRER: Fram til nå har det ikke vært bekreftet hvorfor det ble slutt mellom Brad Pitt og Angelina Jolie. Nå kan imidlertid sistnevnte avsløre grunnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For fire år siden smalt ei bombe mange ikke hadde sett for seg i Hollywood. Etter to år som mann og kone, 12 som par, fortalte nemlig stjerneparet Brad Pitt (56) og Angelina Jolie (45) at de skulle skilles.

- Jeg er veldig trist over dette, men det som betyr mest nå er at barna våre har det bra. Jeg ber vennlig om at pressen gir dem det spillerommet de trenger gjennom denne vanskelige tiden, sa Pitt i en pressemelding til People.

Siden den gang har begge partene lettet på sløret om skilsmissen her og der, og de har også gått gjennom en svært offentlig skittentøyvask.

Paret, som tilsynelatende var stormforelsket helt fram til bruddet, har så langt ikke avslørt hvorfor de gikk hver til sitt, men nå, fire år seinere, tar Angelina endelig bladet fra munnen.

Avslører grunnen til bruddet

I et intervju med Vogue India, gjengitt av blant andre Entertainment Tonight, forteller «Maleficent»-stjerna at beslutningen om å skilles fra ektemannen i stor grad var på grunn av deres seks barn.

- Jeg skilte meg for familien min. Det var det rette å gjøre, forteller hun, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer