Kim Kardashian og Kanye West:

Derfor ville hun skilles

Letter på sløret om sjokkskilsmissen.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En fredag kveld i februar kom sjokknyheten om at realitystjerne Kim Kardashian (40) og rapper Kanye West (44) hadde valgt å skille lag.

Det populære paret giftet seg i 2013, og har siden den gang blitt en familie på seks. Sammen har de barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Det har naturligvis ikke vært mangel på avisoverskrifter siden bruddet, og det har i månedene etter sirkulert en rekke rykter og spekulasjoner om de begge.

Spesielt stor interesse har det vært rundt bakgrunnen for bruddet. Begge parter har nemlig holdt seg tause som østers siden nyheten ble offentlig kjent.

Nå letter imidlertid realitystjerna, blant annet kjent fra familiens serie «Keeping up with the Kardashians», på sløret om hvorfor hun valgte å skille seg fra ektemannen.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Letter på sløret

Forklaringen kommer i forbindelse med seriens aller siste episode, som blir sendt på norsk tv i dag, fredag. Der åpner hun seg til mora, Kris Jenner (65), etter at 65-åringen konfronterer dattera med ekteskapsproblemene.

Innspillingen for scenen skjedde i oktober, og allerede da hadde ryktene om et eventuelt brudd begynt å svirre. I episoden, gjengitt av Sky News og People, innrømmer 40-åringen at hun under en samtale med en terapeut hadde innsett at hun var ulykkelig gift.

- Jeg vil bare ha total lykke. Åpenbart så vet jeg at full lykke ikke er en ordentlig virkelighet, men hvis jeg kan ha mer av det for det meste av tida, er det alt jeg ønsker, sier hun videre.

Realitystjerna forteller også at det er målet hun vil jobbe mot.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Bor i en annen delstat

Videre forteller 40-åringen at hun ikke har noen å dele det lykkelige livet hun ønsker seg med. West har nemlig i flere måneder bodd på en ranch i Wyoming, altså milevis unna parets felles hjem i California.

- Jeg trodde aldri at jeg var ensom. Jeg trodde alltid at jeg hadde det fint. Jeg kunne bare ha barna mine, og mannen min flytter fra delstat til delstat. Men så fylte jeg 40 og innså at: «Nei, jeg vil ikke ha en ektemann som bor i en helt annen delstat enn meg». Jeg tenkte: «Å herregud, det er da vi har det som best», men det gjør meg trist, og det er ikke det jeg ønsker, forteller hun ærlig.

Kardashian forklarer også at hun ønsker å dele livet sitt med noen som deler de samme interessene - som å se på de samme tv-seriene og å trene sammen hver dag.

- Jeg har alle de store tingene. Jeg har ekstravagansen, alt du noensinne kan forestille deg (...) og jeg er glad for alle erfaringene, men jeg tror jeg er klar for de mindre erfaringene som jeg tror vil betyr mye.

FØLELSESLADD: I en ny trailer for Netflix-serien «My Next Guest with David Letterman», tar Kim Kardashian til tårene da hun snakker om et sårt tema. Video: Netflix Vis mer

Den 65 år gamle «momageren» forklarer til dattera at hun bare ønsker å se henne lykkelig, og legger til at det er lenge siden hun faktisk har sett det.

Hyllet eksen

Til tross for sjokkbruddet virker det som om Kardashian fremdeles har varme følelser for rapperen. Tirsdag denne uka fylte nemlig firebarnsfaren 44 år, og i den anledning tok realitystjerna til sosiale medier for å hylle eksmannen.

- Gratulerer med dagen! Elsker deg resten av livet! lyder bildeteksten til innlegget, som viser duoen sammen med tre av barna.

I skrivende stund har bildet fått over 4,8 million likerklikk og 31 500 kommentarer. Mange virker å være svært glade over å se at de to eksene angivelig har et godt forhold etter det ferske bruddet. Mens andre synes det hele er merkelig.

HOLOGRAM: Da Kim Kardashian West fylte 40, ga ektemannen Kanye West henne et hologram av den avdøde faren i presang. Video: Kim Kardashian / Instagram Vis mer

- Mitt konsept av hva som er kjærlighet, skriver en.

- Dette gjør meg så trist, deler en annen.

- Kunne bildeteksten vært mer pinlig, mener en tredje.

- Jeg elsker dette, Kim, skrytes det også.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer