Kim Kardashian og Kanye West:

Derfor ville hun skilles

Letter på sløret om sjokkskilsmissen.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En fredag kveld i februar kom sjokknyheten om at realitystjerne Kim Kardashian (40) og rapper Kanye West (44) hadde valgt å skille lag.

Det populære paret giftet seg i 2013, og har siden den gang blitt en familie på seks. Sammen har de barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Det har naturligvis ikke vært mangel på avisoverskrifter siden bruddet, og det har i månedene etter sirkulert en rekke rykter og spekulasjoner om de begge.

Spesielt stor interesse har det vært rundt bakgrunnen for bruddet. Begge parter har nemlig holdt seg tause som østers siden nyheten ble offentlig kjent.

Nå letter imidlertid realitystjerna, blant annet kjent fra familiens serie «Keeping up with the Kardashians», på sløret om hvorfor hun valgte å skille seg fra ektemannen.

Letter på sløret

Forklaringen kommer i forbindelse med seriens aller siste episode, som blir sendt på norsk tv i dag, fredag. Der åpner hun seg til mora, Kris Jenner (65), etter at 65-åringen konfronterer dattera med ekteskapsproblemene.

Innspillingen for scenen skjedde i oktober, og allerede da hadde ryktene om et eventuelt brudd begynt å svirre. I episoden, gjengitt av Sky News og People, innrømmer 40-åringen at hun under en samtale med en terapeut hadde innsett at hun var ulykkelig gift.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer