«Stjernekamp»:

Derfor vinner de «ingenting»

Artistene får ikke akkurat hytte, bil og en svær pengepremie.

I siste episode av «Tett på stjernene» ser finalistene tilbake på vennskap og samhold. Video: NRK, «Tett på stjernene» Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Stjernekamp» har så langt bydd på spektakulære opptredener, tårevåte øyeblikk, skjelvende bein og flotte kostymer. Nå er sesongen snart ved veis ende, og vinneren skal kåres lørdag kveld.

I år er det KEiiNO-vokalist Alexandra Rotan (25) og jodler og strupesanger Bjørn Tomren (40) som står i den store finalen, og skal altså kjempe side om side for å ta hjem premien.

Men det er kanskje mange som ikke vet hva vinneren egentlig får i premie. Det har vi fått svaret på.

Ingen hytte og bil

I år som i fjor er det mest av alt heder og ære som står på spill når vinneren skal kåres. Da Dagbladet tok en prat med artistansvarlig i «Stjernekamp», Kathrine Sæten Eliassen, kunne hun opplyse om følgende premie:

- Det er statuetten, også kommer vinneren tilbake neste år og gjør opptreden i seminfinalen, og sitter i panelet i finalen. Og så er det masse heder og ære.

- Så ingen hytte og bil, altså?

- Dette er NRK vet du, ler hun.

- Motivert for annet enn pengepremie

Dagbladet har også stilt samme spørsmål til Mirja Minjares, prosjektredaktør i NRK. Hun forteller til Dagbladet at statskanalen ikke opererer med pengepremier av en helt spesiell grunn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer