«The Voice»:

Derfor vrakes de fra «The Voice»

Tre av mentorene i TV 2-programmet «The Voice» har blitt byttet ut.

BYTTES UT: I de siste sesongene av «The Voice» har seerne vært vant til å se Martin Danielle, Lene Marlin, Morten Harket og Yosef Wolde-Mariam som mentorer. Dette blir imidlertid ikke tilfellet for den kommende sesongen - da tre av dem er byttet ut. Foto: Robert Holand / TV 2
BYTTES UT: I de siste sesongene av «The Voice» har seerne vært vant til å se Martin Danielle, Lene Marlin, Morten Harket og Yosef Wolde-Mariam som mentorer. Dette blir imidlertid ikke tilfellet for den kommende sesongen - da tre av dem er byttet ut. Foto: Robert Holand / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Innspillingen av den sjette sesongen av TV 2-programmet «The Voice» er i gang for fullt. I tv-programmet skal, tradisjonen tro, fire mentorer kåre Norges beste stemme, og velge ut hvilke deltakere de ønsker å ha på sitt lag.

De siste sesongene har mentorgjengen bestått av artistene Yosef Wolde-Mariam (42), Morten Harket (61) og Lene Marlin (40), samt DJ-en Martin Danielle (32), best kjent under artistnavnet CLMD.

De tre sistnevnte er denne sesongen byttet ut til fordel for Ina Wroldsen (36), Tom «Matoma» Stræte Lagergren (29) og Espen Lind (49). Sistnevnte har tidligere vært å se som mentor i TV 2-programmet i sesong to og tre.

Forklarer byttet

Overfor Dagbladet forklarer programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, at det ligger i «The Voice»-konseptet at TV 2 bytter ut mentorer i de ulike sesongene.

- De to forrige sesongene har Martin Danielle, Lene Marlin, Morten Harket og Yosef Wolde-Mariam lagt ned en formidabel innsats gjennom 50 programmer, fortsetter hun.

- Nå er vi veldig fornøyde med å ha på plass et nytt stjernelag av mentorer. Ina Wroldsen, Matoma, Espen Lind og Yosef Wolde-Mariam inntar de røde stolene for å finne Norges beste stemme i 2021, legger hun til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer