Designere nektet å kle opp Ashley Graham på grunn av størrelsen hennes

Redaktøren i britiske Vogue går hardt ut mot motefolket. 

HYLLES: Modellen Ashley Graham (28) har de siste åra vært på «alles» lepper. Med flere opptredener på catwalker rundt om, egen undertøyskolleksjon og forsideintervjuer med blant annet Sports Illustrated, har 29-åringen etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller. Video: Addition Elle Les saken her: Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Modellen Ashley Graham (28) har hatt litt av et år. Stjerna har gått ned catwalken for flere designere, kledd av seg i photoshoots og avslutter nå den store bragden av et år med å pryde forsida av britiske Vogue.

På Instagram har hun lagt ut skrytebilde, der hun skriver at hun føler seg beæret over å kunne være en del av den store moteinstitusjonen som magasinet er i den britiske og internasjonale motebransjen.

Det er januarutgaven av magasinet som 28-åringen er med i. Det var imidlertid ikke en dans på roser å få dratt alt i land. Det skriver ET Online.

Kritiserer designere

Å finne klær til fotoseansen skal ha bydd på problemer for Vogue-teamet og modellen. Tidligere denne uka avslørte magasinets redaktør, Alexandra Shulman, at det var vanskelig å få designere til å låne dem klær.

«Shooten ble satt sammen på kort tid og vi er nå veldig takknemlige overfor folka i Coach (motemerke, jour anm), som under den kreative ledelsen av Stuart Vevers var raske med å komme med klær til oss som var utenfor de tradisjonelle prøveklærne vi hadde», skriver hun i magasinets lederartikkel og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer