Michelle Williams fra Destiny's Child avslører depresjon

Destiny's Child-sanger avslører tung depresjon: - Trodde jeg bare var trøtt

De var en av verdens bestselgende jentegrupper. Selv ikke det kunne redde Michelle Williams.

VERDENSSTJERNER: Kelly Rowland (t.v), Beyoncé Knowles og Michelle Williams erobret på 1990- og 2000-tallet verden med sin fengende pop og RnB. Et av medlemmene hadde det i denne perioden svært tungt. Foto: NTB scanpix
VERDENSSTJERNER: Kelly Rowland (t.v), Beyoncé Knowles og Michelle Williams erobret på 1990- og 2000-tallet verden med sin fengende pop og RnB. Et av medlemmene hadde det i denne perioden svært tungt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fra 1990 til 2006, en liten periode under navnet Girl's Tyme og med et lite opphold fra 2002 til 2004, herjet den populære trioen Destiny's Child hitlistene verden over. Mange ser på gruppa som Beyoncés (36) musikalske springbrett inn i en karriere som en av verdens mest populære artister.

Med låter som «Survivor» og «Bootylicious» kan man fortsatt høre gruppas soulpregede vokaler på utesteder og i butikker. De har solgt mer enn 60 millioner plater på verdensbasis, og har av flere profilerte magasiner blitt utpekt som en av de beste trioene noensinne.

Beyoncé og Kelly Rowland (36) har begge gått videre til suksessfulle solokarrierer, men Michelle Williams (37) har det vært relativt stille fra. Da hun var på toppen av karrieren på 1990-tallet, hadde hun det tungt.

- Suicidal

I forbindelse med en opptreden på talkshowet «The Talk» åpnet den 37 år gamle artisten seg om fortida. Samtidig som hun kunne skryte av høye plasseringer på lister verden over, blant annet en førsteplass på norske VG-lista for «Survivor», var Williams nemlig langt nede.

- Jeg er i en av verdens bestselgende, kvinnelige grupper noensinne, mens jeg sliter med depresjon, sa hun i programmet ifølge People og fortsatte:

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer