- SIKKERHETSMESSIGE ÅRSAKER: Huset som Kardashian-Jenner-klanen har vokst opp i, er ikke det som blir illustrert gjennom serien. Avbildet er Kris Jenner, Kylie Jenner og Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix
- SIKKERHETSMESSIGE ÅRSAKER: Huset som Kardashian-Jenner-klanen har vokst opp i, er ikke det som blir illustrert gjennom serien. Avbildet er Kris Jenner, Kylie Jenner og Kim Kardashian. Foto: NTB ScanpixVis mer

«Keeping up With The Kardashians»:

Det «alle» trodde var Kardashian-klanens åre­lange familiehjem, viser seg å være en stor bløff

Nå er Kris Jenners «falske» hjem til salgs.

(Dagbladet): Flere utenlandske medier, deriblant LA Times, melder nå at den overdådige villaen vi alle trodde var Kris Jenners (61), ligger til salgs for svimlende 9 millioner dollar.

I virkeligheten flytter imidlertid ikke den 61 år gamle «momageren» en eneste meter.

Selv om salgsobjektet er blitt illustrert som Kardashians-Jenner familiens hus i en årrekke, tilhører boligen nemlig noen helt andre, og ligger i området Studio City.

Ifølge Daily Mail bor Kris Jenner i Hidden Hills. Huset som er blitt eksponert over flere sesonger gjennom «Keeping Up», og som nå er til salgs, ligger hele en times kjøretur unna det fasjonable nabolaget til Jenner.

Ugjenkjennelig

Ifølge LA Times ligger salgsobjektet skjermet fra gaten med en gigantisk hekk rundt. På den måten vil det være tilnærmet umulig for forbipasserende å kjenne igjen huset.

På innsiden av hekken kan man derimot se huset slik det - fra utsiden - er i serien, skriver nettstedet.

Alt fra møbler og dekor, til planløsninger skal imidlertid være helt annerledes enn hva man er vant til å se på TV.

Ifølge LA Times er det gigantiske huset på nærmere 724 kvadratmeter, utsmykket med blant annet håndpussede venetianske vegger, statuer og veggmalerier av kunstneren Giorgio Tuscani.

Bruker andre fasader

Det er imidlertid ikke bare Kris Jenner som viser «falske» fasader av boliger, og får disse til å fremstå som sine egne hus.

Whose house is your fav?

A post shared by Kim Kardashian West (@ultimatekimkwest) on

Dette er av sikkerhetmessige årsaker, noe familien selv har bekreftet.

I 2014 uttalte Kim Kardashian hvorfor de ikke lenger bruker bilder av deres egne hjem under innspilling av serien.

- Mitt tidligere hjem i Beverly Hills var virkelig mitt hjem og jeg fikk mennesker som dukket opp på døra til alle døgnets tider. Ved flere anledninger måtte jeg ringe politiet, sa hun ifølge ABC News, og fortsatte:

- Det var veldig skummelt. Guidede turer som kjørte rundt i Hollywood stoppet og gjenkjente huset mitt fra serien. Etter det innså vi hvor utrygt det er å vise utsiden av våre hjem, så nå bruker vi bilder av forskjellige boliger, av sikkerhetsmessige årsaker.

LUKSUSBOLIG: Amerikas dyreste eiendom til salgs. For 250 millioner dollar, en sum tilsvarende over 2 milliarder norske kroner, kan den heldige kjøperen sikre seg et hus få andre boliger kan sammenlignes med. Video: Tri-Blend Media. Vis mer

Brukes i flere serier

Hjemmet, som vi alle har trodd at er Kris Jenners faktiske hus, skal ha blitt brukt av flere ulike TV-produksjoner opp gjennom åra.

Blant annet er boligen brukt til ulike innspillinger helt siden 2004, eksempelvis i HBO serier som «Rome» og «True Blood», skriver Daily Mail.