- Det bare fosset blod og i noen sekund trodde jeg at jeg hadde blitt blind

Tøff start for Linni Meister på «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

(Dagbladet): I kveld er det premiere på «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», der deltakerlista er satt sammen av både idrettsstjerner, artister, skuespillere og en komiker.

En av deltakerne er blant annet Linni Meister (28), som sammen med resten, blir satt på prøver langt utenfor hva de har vært komfortable med.

Men allerede i den første episoden gikk ikke alt som planlagt for TV-personligheten.

- Fikk sjokk - Etter å ha gått noen mil og virkelig stått på, skulle jeg legge meg og da skjedde dette. Hva er sjansen for å skade seg når man skal sove, liksom? Det er typisk meg, sier Linni til Dagbladet.

Hun gjorde seg klar for å sove, og skulle dra til seg sekken sin, da det spretter ut en skarp gjenstand ut og treffer henne rett over øyet.

- Det bare fosset blod og i noen sekund trodde jeg at jeg hadde blitt blind, fordi blodet rant i øynene mine. Det gjorde ikke så vondt, men jeg fikk litt sjokk av alt blodet, sier hun og fortsetter:

- Gunhild fant fram et bind som hun tok i trynet mitt, så all takk til Gunhild. Jeg er glad for at jeg hadde litt flaks oppe i all uflaksen, og jeg er veldig stolt av idrettsskaden min, for det kan jeg faktisk kalle det.

• Se klippet øverst i saken!

- Det var mye verre Tidligere har Meister fortalt til Dagbladet at hun gledet seg til å sove i sovepose og se masse flotte steder. Likevel har turen vært hard for 28-åringen.

- Det er beste og hardeste jeg har vært med på i hele mitt liv. Folk tror kanskje at kjendisversjon ikke er like hard, og det har de rett i, det var mye verre. Vi visste jo at det ikke var et glatt program vi var med på, men det hjelper ikke å klage eller sutre. Det var det siste jeg ville gjøre, forteller hun.

- FOSSET BLOD: Da Linni skulle legge seg den første kvelden, klarte hun å skade seg. Men det stoppet ikke 28-åringen for å fortsette på turen. Foto: TVNorge
- FOSSET BLOD: Da Linni skulle legge seg den første kvelden, klarte hun å skade seg. Men det stoppet ikke 28-åringen for å fortsette på turen. Foto: TVNorge Vis mer

- Var det tøffere enn du trodde?

- Jeg regnet med det kom til å bli tøft, og i programmet så er det jo med idrettsutøvere og idrettsstjerner, og så kommer jeg da. Men jeg gjorde det for sønnen min, Dennis. Jeg ville vise han hvor tøff mamma er - og vise han flere sider av meg selv. 

I løpet av tida på reality-programmet forteller Meister at det verste var savnet etter sønnen.

- Det gikk på helsa og det var det mange som kjente. Jeg har sterk psyke, men når savnet tok overhånd så ble psyken svakere, og det var tøft. Den tunge sekken veide jo halvparten av meg, og da lata jeg som det var Dennis jeg bar på.