Harlem Alexander og Helene Spilling:

- Det ble litt tårer

Det ble en vanskelig uke på dansesenteret.

DANSEPAR: Harlem Alexander og Helene Spilling fikk tre 9-ere under lørdagens sending. Foto: Frederik Ringnes / NTB
DANSEPAR: Harlem Alexander og Helene Spilling fikk tre 9-ere under lørdagens sending. Foto: Frederik Ringnes / NTB Vis mer
Publisert

Lørdagens «Skal vi danse» bød på utfordringer for Harlem Alexander (35) og dansepartneren Helene Spilling (27).

Da skulle de framføre koreografi i den indiske dansestilen bhangra, og sammen klarte de å svinge seg til tre 9-ere fra dommerpanelet. Likevel kunne de fortelle at treningsuka hadde vært hard for dem som dansepar.

- Vi har måtte ta en samtale. Men nå er vi gode venner igjen. Vi var ikke venner en liten periode, uttalte Spilling til programleder Andreas Hoff under sendingen.

Overfor TV 2 utdyper duoen at gnisningene kom som følge av at de verken hadde hørt om eller sett sjangeren de skulle vise fram tidligere.

«MARTINE OG ALEKS PRANKER»: I dette helt nye progammet lurer paret folk trill rundt ved hjelp av skjult kamera. Video: Prime video Vis mer

Alexander forklarer at det satte et press på Spilling å skulle presentere en dans hun aldri hadde hørt om, i tillegg til å lære det bort - noe Spilling sa seg enig i.

- Det er ikke noe større enn at vi hadde en tøff uke. Jeg hadde en tøff uke med å koreografere noe som jeg ikke kan, og stresset med at det skulle være feil i og med at det er en kulturell dans med mye historie. Jeg vil på en måte ikke tråkke feil. Så jeg la nok litt ekstra press på meg selv med tanke på det, sier Spilling til TV 2.

Også på Instagram uttrykker Alexander at det er en vanskelig danseuke de legger bak seg.

«Det ble litt tårer for noen dager siden, men føler at vi kom sterkere ut av det. Takk for at du er så god og snill og verdens beste dansepartner», er blant det han skriver til innlegget

Duoen forteller riktignok overfor nyhetsnettstedet at det måtte en samtale til for å løse opp i flokene fra uka, men understreker at de ikke på noe punkt kranglet skikkelig.

- Det gikk veldig fint. Begge to hørte på hverandre, og fortalte hver sin side av saken og vi fikk fortalt hvordan vi hadde det. På en måte gravd opp i det som er fra utsida, som også kan være stress, sier Spilling.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer