Gerard Butler:

- Det brant i ansiktet mitt

Åpner seg om ulykken på filmsettet.

IKKE ETTER PLANEN: Gerard Butler fortalte i et nylig intervju at han skadet seg under innspillingen av den kommende filmen «Plane». Foto: Erik Pendzich/Shutterstock/NTB
IKKE ETTER PLANEN: Gerard Butler fortalte i et nylig intervju at han skadet seg under innspillingen av den kommende filmen «Plane». Foto: Erik Pendzich/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Gerard Butler (53) har gjort stor suksess i Hollywood, og er spesielt kjent for rollene sine i filmene «The Phantom of the Opera», «RocknRolla» og «Law Abiding Citizen».

I slutten av denne måneden er han igjen å se på skjermen, og denne gangen i actionfilmen «Plane». Filminnspillingen skal imidlertid ikke ha gått helt etter planen.

Det fortalte Butler nærmere om da han gjestet «Late Night With Seth Meyers». Han sa at ulykken skjedde da han forsøkte å reparere et defekt fly på filmsettet. Det skriver New York Post.

FORELSKET I OSLO: Sarah Jessica Parker skryter av kebaben og gravlaksen hun har spist i den norske hovedstaden, mens Gerard Butler føler seg litt hjemme her. Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer

- Jeg stakk hendene inn mellom disse to hjulene, og latet som om jeg visste hva jeg holdt på med. Og hver gang jeg tok ut hendene mine, var de dekket av blod og grønn væske, ikke sant?, forklarte skuespilleren.

Han fortsatte:

- Og jeg tenkte «jeg vet ikke hva denne grønne væsken er». Så jeg gnidde meg i ansiktet, og plutselig hadde jeg det i halsen. Det var i munnen min, opp i nesa mi og i øynene mine. Det brant i ansiktet mitt, og da mener jeg virkelig at det brant.

Under intervjuet fortalte Butler til programleder Seth Meyers (49) at ulykken skjedde på den varmeste opptaksdagen som fant sted i Puerto Rico. Og ikke nok med at han var dekket av blod, han var også gjennomvåt av svette.

INNSPILLING: Gerard Butler i en scene i den kommende filmen «Plane». Foto: Kenneth Rexach/Lionsgate via AP/NTB
INNSPILLING: Gerard Butler i en scene i den kommende filmen «Plane». Foto: Kenneth Rexach/Lionsgate via AP/NTB Vis mer

Etter at produksjonen til slutt innså at den grønne væsken var fosforsyre, måtte de raskt finne ut hvordan de skulle få det bort fra Butlers kropp.

- Jeg bare brant levende (...) så det var intenst. Det brant faktisk i timevis, sa skuespilleren, uten å avsløre hvordan han endte opp med å fjerne syren.

Til programleder Meyers forsikret skuespilleren likevel at han har kommet seg etter hendelsen, og spøkte med at han gjør alt for jobben sin.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer