BLE TILBUDT BILLETTER: Sir Alex Ferguson møtte moren til James Bond-skuespiller Daniel Craig på flyet til New York i september og sa at sønnen var velkommen til Old Trafford når som helst. Moren gjorde det klart at Craig neppe hadde spesielt lyst til å se United. Foto: NTB Scanpix
BLE TILBUDT BILLETTER: Sir Alex Ferguson møtte moren til James Bond-skuespiller Daniel Craig på flyet til New York i september og sa at sønnen var velkommen til Old Trafford når som helst. Moren gjorde det klart at Craig neppe hadde spesielt lyst til å se United. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Det eneste problemet er at han er Liverpool-fan

Ferguson tilbød Bond-stjernen billetter - ble avvist.

(Dagbladet): • Følg Chelsea - Liverpool direkte i Dagbladets livestudio kl. 1700.

Manchester United-manager Alex Ferguson møtte moren til James-Bond skuespiller Daniel Craig på vei til New York i september.

- Vi møttes på flyet, og jeg sa til henne at det alltid var en ledig billett til Daniel Craig på Old Trafford. Hun så på meg som om jeg hadde horn på hodet og sa: «Jeg tror ikke Daniel har spesielt lyst til å se United», sier Ferguson ifølge The Sun.

Craig, som spiller James Bond for tredje gang i kritikerroste «Skyfall», er nemlig Liverpool-fan.

- Jeg kjenner godt til Daniel Craig. Det eneste problemet med han er at han er Liverpool-supporter, sier Ferguson.

Skotten har ikke sett den nye James Bond-filmen ennå, men har planer om å se den.

- Etter det jeg har hørt er den veldig bra.

Men selv om han liker Craig som agent 007, synes han Sean Connery er den som har spilt Bond best.

- Han er den beste Bond - han er skotsk!

Ferguson og Connery er for øvrig gode venner, og satt sammen på tribunen da Andy Murray vant US Open. Da sistnevnte holdt pressekonferanse etter sin første grand slam-tittel, «kræsjet» Ferguson og Connery pressekonferansen (se video her).