Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Det er ekstremt viktig å tilgi

Jennifer Aniston mener ingenting er verre enn å være bitter på noen.

FORLOVET: I dag er Jennifer Aniston lykkelig med skuespilleren Justin Theroux. Her er paret sammen på en filmpremiere i sommer. Foto: Stella Pictures
FORLOVET: I dag er Jennifer Aniston lykkelig med skuespilleren Justin Theroux. Her er paret sammen på en filmpremiere i sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer

I 2004 ble kjent at Jennifer Anistons (45) ektemann Brad Pitt (50) hadde innledet et forhold til Angelina Jolie (39) - Pitts motspiller i filmen «Mr. and Mrs. Smith».

Etter fem år som mann og kone annonserte paret at de skulle separeres i januar 2005.

- Vi gjør feil Til tross for det tunge bruddet avslører Aniston nå at hun ikke har noen vonde følelser for mennesker som tidligere har såret henne.

- Jeg har lett for å tilgi, og mener det er ekstremt viktig å kunne tilgi. Hvis ikke bygger ting seg opp som giftig avfall. Det er ingenting som er verre enn å være bitter på noen.

- Man må la ting gå, og si: «Vi er alle mennekser og vi gjør feil». Å gå rundt å være bitter er som å ta rottegift og vente på at rotta skal dø, sier hun til Harper's Bazaar, ifølge TMZ.com.

Vokste som singel Etter skilsmissen tok Jennifer en pause fra menn og dating, men i 2011 fant hun lykken igjen med skuespillerkollega Justin Theroux (43) mens de spilte inn komedien «Wanderlust» sammen.

- Å være singel en periode hjalp meg å komme til et sted hvor jeg ble mer komfortabel med meg selv, og gjorde meg klar til å finne kjærligheten og en partner igjen. Det var veldig viktig for meg for å vokse som kvinne, forteller hun.

Ett år etter at Jennifer og Justin ble kjærester, fridde han til henne, men duoen har foreløping ingen hast med å gifte seg.

LAR FORTID VÆRE FORTID: Brad Pitt og Jennifer Aniston var et av Hollywoods aller heteste par. Foto: NTB Scanpix
LAR FORTID VÆRE FORTID: Brad Pitt og Jennifer Aniston var et av Hollywoods aller heteste par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling