Erlend Elias Bragstad:

- Det er en ganske rar prosess

I en relativt tom Oslo-leilighet sitter en sliten, men fornøyd, Erlend Elias.

FORNØYD: Erlend Elias anslår at han har hatt godt over hundre besøkende på helgens salg. Fortsatt gjenstår flere boder. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
FORNØYD: Erlend Elias anslår at han har hatt godt over hundre besøkende på helgens salg. Fortsatt gjenstår flere boder. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne helgen har kjendisstylist Erlend Elias (37) avholdt salg i sin leilighet på Lilleaker i Oslo, med mål om å kvitte seg alle sine eiendeler.

-Jeg har innsett at alle tingene tynger meg, og at jeg har lyst til å leve litt enklere. Jeg trenger ingen sofa til 100 000 kroner, eller et spesiallaget spisebord i marmor til 150 000. Jeg har sett så mye fint på Finn, forklarte han til Se og Hør.

To salgsdager og godt over 100 gjester seinere, er det en sliten Erlend Elias som sitter igjen i en nokså tom leilighet. Likevel er han godt fornøyd.

- Litt vemodig

- Jeg har fått solgt ekstremt mye. Det har vært gøy, men også ganske slitsomt, innrømmer Erlend Elias til Se og Hør.

Han har kvittet seg møbler, smykker og klær, men fortsatt er det langt fra tomt. Han forklarer at det er merkevarene som forsvant først, men at mange basisplagg fortsatt henger igjen. Det skal han nå donere bort, før han kjører i gang med en ny runde.

For i denne omgang hadde kjendisstylisten bare plass til tingene fra en og en halv bod i leiligheten. Fortsatt har han det samme, om ikke mere igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer