- Det er enhver kvinnes fantasi

Miley Cyrus (20) er verdens mest sexy.

(Dagbladet): Hun fikk ikke akkurat skryt for sin fiskenettingstrømpekjole på det årlige MET-ballet i New York tidligere i uka, men nå har Miley Cyrus en grunn til å smile igjen.

20-åringen er nemlig verdens mest sexy kvinne, i alle fall ifølge bladet Maxim.

Cyrus topper magasinets topp 100-liste over verdens heiteste kvinner, foran andre stjerner som Zoe Saldana, Blake Lively, Emma Watson og Jennifer Lawrence.

- Det føles fantastisk å være nummer én, spesielt fordi det er fansen selv som stemmer. Jeg har den beste fansen i verden! sier hun og legger til:

- Det er enhver kvinnes fantasi å havne på toppen av Maxims Hot 100-liste. Galskap!

Rett bak Disney-stjerna Cyrus finner man imidlertid Selena Gomez (20) og Rihanna (25), som henholdsvis havner på andre og tredjeplass.

Cyrus har vært i rampelyset siden hun slo igjennom som Disney-karakteren Hannah Montana i 2006. På privaten er 20-åringen forlovet med Liam Hemsworth (23), kjent fra «The Hunger Games».

MEST SEXY: Miley Cyrus (20) er ifølge Maxims lesere verdens mest sexy kvinne. Her er Disney-stjerna på den røde løperen i forkant av MET-ballet tidligere denne uka. Foto: NTB Scanpix
MEST SEXY: Miley Cyrus (20) er ifølge Maxims lesere verdens mest sexy kvinne. Her er Disney-stjerna på den røde løperen i forkant av MET-ballet tidligere denne uka. Foto: NTB Scanpix Vis mer