Mie Mack Cappelen:

- Det er første gang

«Love Island»-profilen og kjæresten blir samboere.

AVSLØRER: Mie Cappelen og kjæresten flytter sammen i Oslo. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Celina Morken Vis mer
Publisert

Før helga strømmet kjente fjes til den røde løperen på Pakkhuset i Oslo i anledning Vixens sommerfest. En av de som var klare for årets kanskje siste sommerfest, var tidligere «Love Island»-deltaker Mie Mack Cappelen (24).

Hun kunne fortelle at hun denne sommeren har vært midt i en flytteprosess, og at hun nå returnerer til hovedstaden.

BEKREFTER: Vi har tatt en prat med tidligere «Love Island»-deltaker Mie Cappelen om det ferske forholdet. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Luna Lea. Vis mer

- Spennende

Under et intervju med Rød Løper tidligere denne sommeren kunne 24-åringen avsløre både at hun hadde fått seg kjæreste, og at de skulle bli samboere til høsten. På Vixen gikk hun imidlertid nærmere inn på flytteplanene.

- Jeg skal flytte tilbake til Oslo nå, med kjæresten min, så det er veldig hyggelig. Det går veldig bra med oss, og vi skal jo bli samboere nå, så det blir spennende.

Cappelen forteller at dette er første gang hun flytter sammen med en kjæreste, og at hun aldri har bodd sammen med en mann tidligere.

- Jeg tror det blir veldig bra, fordi vi har det så bra sammen, men det er jo selvfølgelig spennende siden det er første gang. Jeg bodde sammen med ei venninne før, men jeg tror dette kommer til å gå veldig fint.

- Vi er så like som personer så jeg tror det mest utfordrende kanskje kommer til å bli det at jeg er veldig glad i min egentid. Men samtidig så jobber han så mye, så jeg tror vi kommer til å takle det veldig bra. Jeg håper i alle fall det - krysser fingrene, ler 24-åringen.

BRUDD: Reality-profilene går hvert til sitt og Mie Cappelen åpner opp om en tung tid. Video: Mie Mack Cappelen på Youtube / Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

Røper framtidsplaner

Tidligere i år kunne Cappelen røpe overfor Dagbladet at hun hadde bestemt seg for å flytte til Costa Rica. Slik ble det imidlertid ikke.

- Nei, jeg fikk meg kjæreste da, innrømmer hun.

- Jeg hadde planlagt Costa Rica, og håper fortsatt jeg får det til, men om det blir å flytte dit er et annet spørsmål.

Planen for neste høst er nemlig klar: hun skal tilbake til skolebenken og studier.

- Mitt nye mål er studiene, understreker hun, og legger til at hun trolig kommer til å studere utenlands.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer