«Sister Wives»:

- Det er frustrerende

Det begynner å slå sprekker hos den polyamorøse realityfamilien fra «Sister Wives».

FIRE KONER: Kody med sine fire koner. Han sitter her mellom Meri (t.v.) og Robyn, mens Janelle (t.v.) og Christine sitter bak. Sistnevnte er det imidlertid slutt med. Foto: Jerry Henkel/AP/NTB
FIRE KONER: Kody med sine fire koner. Han sitter her mellom Meri (t.v.) og Robyn, mens Janelle (t.v.) og Christine sitter bak. Sistnevnte er det imidlertid slutt med. Foto: Jerry Henkel/AP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste månedene har vært utfordrende for den berømte realityfamilien fra TLC-serien «Sister Wives».

I november kom den triste nyheten om at Christine (49) og Kody Brown (52) skilles etter mer enn 25 år sammen. Paret hadde den siste tida tilsynelatende sklidd mer og mer fra hverandre, før de til slutt bekreftet bruddet.

Rett før jul ble det også kjent at hans første kone Meri (50) ikke har tilbrakt spesielt mye tid med ektemannen under pandemien, og har trukket seg litt tilbake.

Meri delte åpent at hun hadde håpet på noe mer med Kody, enn slik det skulle vise seg å bli.

Nå er det nok en gang uro i den polyamorøse familien, og denne gangen er det Janelle (52) som går i klinsj med ektemannen. Det skjer i en av de siste episodene, melder People.

Nedlatende

Spenningen oppsto da ekteparet diskuterte hvordan de skulle håndtere Thanksgiving-feiringen med de gjeldende coronarestriksjonene.

Mens Kody forventet at konene og barna hans skulle følge hans strenge retningslinjer, trodde ikke Janelle at tilnærmingen hans var realistisk. Janelle hevdet at parets voksne sønner Garrison og Gabriel burde være i stand til å opprettholde sine sosiale liv, mens de bodde hjemme hos de.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer